...

Stagiair klimaattechniek »

Stageplaats klimaattechniek

Voor onze vestiging in Nuenen zoeken wij een enthousiaste stagiair klimaattechniek.

Veilig wonen, werken en leven, wij leggen de basis.

Bodemonderzoek, ecologisch onderzoekruimtelijke ordening, bouwfysica, energie en duurzaamheid… bij Tritium Advies lopen we met 75 professionals iedere dag warm voor alles wat te maken heeft met veilig wonen, werken en leven. Dat is ook de reden dat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden. Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe stagiair die, net als wij, gek is van meten en weten. Voel jij je aangesproken? Kijk dan hier of jij onze volgende stagiair wilt worden.

Stagiair voor een onderzoeksopdracht
Standplaats: Nuenen
32-40 uur per week
Startdatum: In overleg

Onderzoeksopdracht

Ons kantoor in Nuenen heeft een grootschalige verbouwing ondergaan. Hierbij is het aantal werkplekken ruim verdubbeld naar z’n 40 werkplekken. Bij de verbouwing is de reeds aanwezige installatie voor ruimteverwarming (vloerverwarming) behouden gebleven en uitgebreid met luchtverwarming in de nieuw gerealiseerde kantoren. Rond de manier waarop deze twee systemen aan elkaar gekoppeld zijn en de besturing van de systemen heerst onduidelijkheid. Enerzijds vanwege de moeilijke beheersbaarheid van het binnenklimaat anderzijds vanwege het energiegebruik. Overleg met de installateur levert weinig op. Er is behoefte aan informatie over de aanwezige installaties en inzicht in de mogelijkheden tot het beheersen van het energiegebruik, met name voor ruimteverwarming.

Doelstelling onderzoek

De onderzoeksdoelstelling is: inzicht verkrijgen in de aanwezige installatie(s) en beheersing daarvan waarbij het volledige systeem in detail (eventueel grafisch) inzichtelijk gemaakt wordt.

Concreet spelen de volgende vragen:

 • Werken de oorspronkelijk aanwezige installatie (vloerverwarming) en de later toegevoegde installatie (luchtverwarming) optimaal samen?
 • Wat zijn de verwachtingen rond de aanwezige installatie qua energiegebruik en beheersbaarheid van het binnenklimaat?
 • Zijn er mogelijkheden tot het verbeteren van de aanwezige installatie (betere beheersbaarheid van het binnenklimaat en reductie van het energiegebruik)?

Gezocht: enthousiaste stagiair

Ben jij die student die graag praktijkonderzoek wilt doen en ons van advies kan voorzien? We zijn op zoek naar iemand met een kritische houding, iemand die niet bang is om ons te prikkelen. Afhankelijk van de studierichting kunnen we het onderzoek (verder) met jou afstemmen.

Dit vragen we van jou

Ben je enthousiast geworden van het bovenstaande en voldoe je aan de volgende eisen?

 • je bent per direct of vanaf september beschikbaar;
 • je bent beschikbaar voor ten minste drie maanden;
 • je volgt een MBO4 of HBO opleiding installatietechniek of werkbouwkunde met een specialisatie in klimaattechniek (of vergelijkbare studie);
 • vanuit je opleidingsinstantie krijg je ook de nodige begeleiding om het onderzoek succesvol af te ronden.

Dan zou het goed kunnen dat we een match hebben!

Dit vind je bij Tritium

Er is maar weinig wat we bij Tritium Advies niet onderzoeken. Omdat het zo in onze natuur zit, verrichten we ook regelmatig een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Na onze meest recente editie kunnen we zonder gewetensbezwaren het volgende noemen:

 • Onze medewerkers (het zijn er ongeveer 75) zijn zeer tevreden over de arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je als stagiair een stagevergoeding tussen de €250 en €350 bruto per maand.
 • Ze zijn blij dat de concentratie bureaucratie binnen de Tritium-kantoren nagenoeg onmeetbaar is.
 • De sfeer binnen ons bedrijf hangt er goed bij.
 • Onze collega’s roemen de teamgeest. ‘Eén team, één taak’ werd genoemd. Soms zijn we net de luchtmacht, al blijven we in ons werk meestal dichter bij de grond.
 • Tritium’ers waarderen de vrijheid die ze bij ons krijgen. De mogelijkheid om zelf in grote mate invulling te geven aan de functie, krijgt goede recensies.
 • Van de kansen die je bij Tritium krijgt, droomt elke spits. Als je ons vertrouwen waarmaakt, zijn er genoeg kansen om na je stage te blijven werken bij Tritium.
 • De sportievere collega’s, zoals de mooiweerwielrenners, vinden het prettig dat ze op kantoor kunnen douchen. En wij vinden het prettig als ze op hun ultralichte tweewieler naar kantoor komen.
 • Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom bieden wij jou via de Tritium Acadamy persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke cursussen.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die stagiair die veel wilt leren en waar onze andere collega’s graag mee samenwerken?
Mail dan zo snel mogelijk jouw CV + motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en hopelijk zitten we snel samen aan de koffie!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies B.V.? Neem dan contact op met Angelique Steevens. Angelique is te bereiken op het nummer: 088 44 02 900.

Wil je weten hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Meer details

Mogelijke functies
Stagiair installatietechniek
Stagiair energie & duurzaamheid

Dienstverband
Stage

Werkvelden 
Duurzaamheid
Energie
Installatietechniek
Binnenklimaat

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
deze stage
Bekijk werken bij Tritium video