Stage asbest »

Stageplaats asbest

Voor onze vestiging in Rijkevoort zoeken wij een enthousiaste stagiair asbest.

Veilig wonen, werken en leven, wij leggen de basis.

Bodemonderzoekasbestonderzoekecologisch onderzoekruimtelijke ordeninggeluidsonderzoek ….. bij Tritium Advies lopen we met 75 professionals iedere dag warm voor alles wat te maken heeft met veilig wonen, werken en leven. Dat is ook de reden dat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe stagiaires die, net als wij, gek zijn van meten en weten. Voel jij je aangesproken? Kijk dan hier of jij onze volgende stagiaire wilt worden.

Onderzoek en advies

Van projecten met multifunctionele gebouwen tot particuliere woningen, Tritium Advies voert de meest uiteenlopende asbest projecten uit. Groot of klein, voor een aantal maanden of voor een paar uur. Wat voor project het ook is, onze opdrachtgevers kunnen rekenen op gedegen inventarisaties en een duidelijk advies, altijd.

Gezocht: enthousiaste stagiair

Ben jij die student die nu eens praktijk ervaring op wil doen? En wil weten hoe het nu is om bij een ingenieursbureau te werken? Heb je affiniteit met asbest en de bouw? Meld je dan aan voor een werkstage bij Tritium Advies.

Asbest

Binnen onze asbest afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die in aanraking willen komen met de praktijk. In een korte tijd maak je kennis met één van de vakgebieden van een ingenieur. Je ondersteunt onze collega’s in de dagelijkse praktijk. Je voert diverse werkzaamheden uit zoals inventarisaties, werkplekinspecties en rapportage- en advieswerk

Dit vragen we van jou

Ben je enthousiast geworden van het bovenstaande en voldoe je aan de volgende eisen?

  • je bent per direct of per zo spoedig mogelijk beschikbaar;
  • je bent beschikbaar voor minimaal drie maanden;
  • je volgt een MBO- of HBO- studie richting bouw of asbest;
  • je wilt graag meewerken op een asbest afdeling.

Dit vind je bij Tritium

Bij Tritium vind je een werkomgeving waar jij alle ruimte krijgt om te bouwen aan jouw toekomst. Als onderzoeks- en adviesbureau zijn onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal, daar investeren we graag tijd, energie en middelen in. Daarnaast vind je bij ons:
• een goede werksfeer;
• een organisatie waar de lijntjes kort zijn;
• afwisselende projecten;
• volop doorgroeimogelijkheden richting projectmedewerker;
• uitstekende arbeidsvoorwaarden die flexibel werken mogelijk maken.

Kom jij ons team versterken?

Zie jij jezelf helemaal in deze asbest stage en heb jij het in je om uit te groeien tot de stagiair waar iedere opdrachtgever naar vraagt.
Mail dan zo snel mogelijk jouw CV + motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies B.V.? Neem dan contact op met Monique Baha Ngué. Monique is te bereiken op het nummer: 088 44 02 900.
Wil je weten hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Meer details

Mogelijke functies
Stagiair asbest
Stagiair bouw


Dienstverband
Stage

Werkvelden 
Asbest
Asbestinventarisatie
Asbest onderzoek
Asbest verwijderen
Asbest inspectie
Asbest advies

Contactpersoon

Monique Baha Ngue - HRM

Monique baha ngué

HRM- Manager
Solliciteer direct
deze stage
Bekijk werken bij Tritium video