...

Geluid en bouwfysica stage »

Stageplaats Geluid en bouwfysica

Voor onze vestiging in Nuenen zoeken wij een enthousiaste stagiair geluid en bouwfysica.

Veilig wonen, werken en leven, wij leggen de basis.

Bodemonderzoekasbestonderzoekecologisch onderzoekruimtelijke ordeninggeluidsonderzoek ….. bij Tritium Advies lopen we met 75 professionals iedere dag warm voor alles wat te maken heeft met veilig wonen, werken en leven. Dat is ook de reden dat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe stagiaires die, net als wij, gek zijn van meten en weten. Voel jij je aangesproken? Kijk dan hier of jij onze volgende stagiaire wilt worden.

Onderzoek en advies

Van projecten op Strijp S tot multifunctionele gebouwen of particuliere woningen, bij Tritium Advies voeren we voor de meest uiteenlopende projecten onderzoek uit op het gebied van geluid en bouwfysica (ook wel GBF genoemd). Groot of klein, voor een aantal maanden of voor een dag. Wat voor project het ook is, onze opdrachtgevers kunnen rekenen op gedegen onderzoek en een duidelijk advies, altijd.

Gezocht: enthousiaste stagiair

Ben jij die student die nu eens praktijk ervaring op wil doen? En wil weten hoe het nu is om bij een ingenieursbureau te werken? Heb je affiniteit met bouwfysica en geluid? Meld je dan aan voor een werkstage bij Tritium Advies.

Geluid en bouwfysica

Binnen onze afdeling geluid en bouwfysica zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die in aanraking willen komen met de praktijk. In een korte tijd maak je kennis met een van de vakgebieden van een ingenieur. Je ondersteunt onze collega’s in de dagelijkse praktijk. Je voert diverse werkzaamheden uit zoals metingen, berekeningen en onderzoeken op het gebied van geluid en bouwfysica.

Dit vragen we van jou

Ben je enthousiast geworden van het bovenstaande en voldoe je aan de volgende eisen?

  • je bent per direct of per zo spoedig mogelijk beschikbaar;
  • je bent beschikbaar voor minimaal drie maanden;
  • je volgt een hbo- of wo-studie richting Bouwfysica en/ of geluid;
  • je wilt graag meewerken op een afdeling bouwfysica en geluid.

Dit vind je bij Tritium

Bij Tritium vind je een werkomgeving waar jij alle ruimte krijgt om te bouwen aan jouw toekomst. Als onderzoeks- en adviesbureau zijn onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal, daar investeren we graag tijd, energie en middelen in. Daarnaast vind je bij ons:
• een goede werksfeer;
• een organisatie waar de lijntjes kort zijn;
• afwisselende projecten;
• volop doorgroeimogelijkheden richting junior projectleider;
• uitstekende arbeidsvoorwaarden die flexibel werken mogelijk maken.

Kom jij ons team versterken?

Zie jij jezelf helemaal in deze geluid en bouwfysica stage en heb jij het in je om uit te groeien tot de stagiair waar iedere opdrachtgever naar vraagt.
Mail dan zo snel mogelijk jouw CV + motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies B.V.? Neem dan contact op met Angelique Steevens. Angelique is te bereiken op het nummer: 088 44 02 900.
Wil je weten hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Meer details

Mogelijke functies
Stagiair geluid & akoestiek
Stagiair Bouwfysica

Dienstverband
Stage

Werkvelden 
Bouwfysica
Daglicht
Energie
Gebouwthermografie
Brandveiligheid
Akoestiek en geluid

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
deze stage
Bekijk werken bij Tritium video