...

Werken bij Tritium »

Werken bij Tritium Advies

Goed dat je er bent!

Tritium Advies is een groeiend bedrijf met een informele structuur. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die affiniteit hebben met het bodem, water, lucht, geluid en bouwfysica, kwaliteit, arbo en milieu, ruimtelijke ordening of asbest.

Houd daarom onze vacatures in de gaten, of neem zelf het initiatief en laat ons in een open sollicitatie weten waarom jij graag binnen Tritium Advies aan de slag wilt!

Wat we doen

Tritium Advies is een onderzoeks- en adviesbureau met verschillende expertises op het gebied van veiligheid, bouwen en milieu. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, particulieren en overheden. Ons uitgangspunt bij ieder vraagstuk dat onze opdrachtgevers ons voorleggen, is de zorgen van onze klant volledig uit handen te nemen.

Werken bij Tritium Advies

Bij Tritium Advies werk je aan projecten die ertoe doen. Jouw werk heeft impact op de maatschappij en het milieu. Je werkt samen met mensen met verschillende achtergronden, meningen en ideeën. Als starter of als ervaren professional. Bij Tritium Advies word jij als professional dagelijks uitgedaagd, kun je zijn wie je bent en zul je merken dat we samen hard werken, maar ook veel lachen. Pas jij in een informele omgeving waarin jij zelf aan het roer van jouw ontwikkeling staat? Groei dan bij Tritium uit tot de professional die jij wilt zijn.

Erkend leerbedrijf SBB

Volg jij een mbo-opleiding tot milieu-onderzoeker of milieufunctionaris, heb je interesse in bodemonderzoek en ben je op zoek naar een stageplaats of leerbaan? Kom dan bij Tritium Advies de juiste praktijkervaring opdoen. Tritium Advies is door de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) officieel erkend als leerbedrijf. Dat betekent dat we alle kennis en middelen in huis hebben om jou een goede praktijkplek te bieden.

Solliciteren

Staat jouw droombaan tussen onze vacatures? Mail jouw reactie dan naar sollicitatie@tritium.nl ter attentie van Angelique Stevens. Of solliciteer via het sollicitatieformulier. Ook voor algemene informatie over Tritium Advies kun je contact opnemen met Angelique via het telefoonnummer 088 44 02 900.

Openstaande vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen met talent en een ondernemend hart. Werken bij Tritium Advies is werken bij een bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Voor een aantal vestigingen zijn wij op zoek naar projectleiders. Als je op de button hieronder klikt dan zie je al onze openstaande vacatures. Staat er een vacature in het overzicht die helemaal bij jou past? Solliciteer dan direct. Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega.

Voldoet jouw profiel niet helemaal aan de vacature, schroom dan niet om ons een open sollicitatie te sturen. Wij kunnen dan altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

Solliciteer direct