...

Tritium Fit »

Jij fit, wij fit

Bij Tritium zijn we dag in dag uit bezig met het bedenken van duurzame oplossingen voor mens, dier en natuur en brengen hierover advies uit aan onze klanten. Maar onze eigen collega’s willen we natuurlijk ook duurzaam gezond houden. We doen er bij Tritium daarom alles aan om een gezonde werkomgeving te creëren. Want zit je lekkerder in je vel, dan werk je lekkerder en ben je op je best voor jezelf, je collega’s en onze klanten. Daarom hebben we Tritium Fit in het leven geroepen.

Gezonder leven, prettiger werken

Met het Tritium Fit programma motiveren en enthousiasmeren we collega’s om in vorm te zijn, en te blijven. Zo kun je bij ons deelnemen aan stevige teamactiviteiten waarbij je je goed in het zweet kan werken. Ook motiveren we elkaar door interactieve challenges te organiseren die zorgen dat iedereen in beweging blijft. Daarbij vind je op ons intranet een volledige Tritium Fit sectie. Wat je hier terug kan vinden?

  • Gezonde recepten
  • Tips & Tricks, bijvoorbeeld voor gezond thuiswerken
  • Terugblik op onze teamactiviteiten
  • De mooiste wandelroutes, getipt door collega’s

Ben jij er de volgende keer bij wanneer we als bazen gaan bootcampen, als fanaten gaan fietsen of als echte koks gezond gaan koken? Trek dan nu een sprintje naar onze vacaturepagina en solliciteer vandaag nog!

Bekijk onze vacatures!

Contact

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Logo Tritium Fit
Solliciteer direct