...

Sollicitatieprocedure »

Werken bij Tritium Advies

Goed dat je er bent!

Je hebt een mooie Tritium vacature gezien en reageert. Wat gebeurt er nu? Wat kun je van Tritium verwachten als je solliciteert bij de leukste werkgever in de onderzoeks- en adviesbranche? Welke stappen zet jij en welke zetten wij? Lees hier alles over de sollicitatieprocedure van Tritium Advies.

Stap 1 – Solliciteren

Ben je enthousiast over één van onze vacatures? Solliciteer dan direct via de vacature die bij jou past! Heb je behoefte aan meer beleving bij de functie of wil je meer weten over Tritium Advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze HRM manager: Angelique Steevens. Zij staat je graag te woord. Angelique is te bereiken op het nummer: 088 – 44 02 900.

Stap 2 – Eerste contact

Wij zijn aan zet. In de eerste stap van het selectieproces bekijken onze HRM- manager en leidinggevende met interesse en zorg of de volgende vragen met ‘ja’ kunnen worden beantwoord:

  • Voldoe je aan de harde criteria van de functie?
  • Breng je kennis en vaardigheden mee die Tritium helpen om onderscheidend te blijven?
  • Overtuigt jouw motivatie ons waarom juist jij de vacature succesvol gaat vervullen?

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen een aantal dagen weet je of we je uitnodigen voor een gesprek. Zien wij een match tussen jou en de vacature dan bellen wij jou direct om het eerste gesprek in te plannen. Prangende vragen kun je dan al meteen stellen.

Stap 3 – In het echt (of virtueel) ontmoeten

Dit eerste gesprek zien we als een kennismaking. Je ontmoet dan in ieder geval de vacaturehouder (vaak is dat ook je leidinggevende) en je kunt inhoudelijk van gedachten wisselen. We leren elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen. In dit gesprek staan jouw kennis en ervaring op vakinhoudelijk gebied centraal.

Stap 4 – Het vervolggesprek

Smaakt het naar meer? Dan gaan we in het tweede gesprek de inhoud in. Jouw ontwikkelvermogen en jouw competenties staan centraal tijdens dit gesprek. Tritium Advies verandert razendsnel en we zijn op zoek naar collega’s die innovatief en ondernemend zijn en die vorm kunnen geven aan de snelle verandering die we moeten doormaken.

Stap 5 – We worden een team

Twee gesprekken zijn vaak genoeg om een goed beeld te krijgen. Zijn we het er samen over eens dat jij het Tritium team gaat versterken? Dan begint jouw carrière bij Tritium Advies. Je ontvangt van ons een arbeidsvoorwaarden voorstel. Zet jij je handtekening onder ons voorstel? Dan werken we samen aan een duurzame toekomst. Voor onze klanten, voor jou en voor Tritium Advies.

Solliciteer direct