Verhaal van Monique »

Even voorstellen

De kracht van Tritium Advies? Dat zijn onze eigen mensen natuurlijk! Ons advies is immers zo goed als de mensen die erachter zitten. En die hebben ieder een eigen verhaal. Zoals collega Monique Baha Ngue, zij vertelt hoe zij als ervaren HRM-manager toch nog een aanvullende HRM-opleiding gaat volgen.

 

Het Tritium verhaal van Monique

In 2000 ben ik bij Tritium Advies begonnen, op dat moment bestond het team uit acht medewerkers. Naast de administratie deed ik personeelszaken ‘erbij’. Omdat de organisatie bleef groeien en daarmee ook mijn takenpakket als HR-verantwoordelijke, kreeg ik de mogelijkheid om de basisopleiding Personeelszaken te gaan doen. Daarna volgde ik de deeltijdstudie HBO Arbeidsrecht.

Inmiddels heb ik al heel wat jaren ervaring als HR-manager, toch toets ik mijn kennis nog regelmatig bij vakgenoten. Dit jaar ga ik bovendien een aanvullende HRM-opleiding volgen, zo groei ik mee in een vakgebied dat steeds complexer wordt. De manier waarop ik mijzelf heb kunnen ontwikkelen, zegt veel over de wijze waarop Tritium investeert in mensen. Alles is mogelijk, maar je moet het wel zelf doen.

Dat geldt voor alle collega’s binnen Tritium. Projectleiders en veldwerkers volgen uiteraard de verplichte scholing om op de hoogte te blijven van de laatste protocollen en beoordelingsrichtlijnen. Daarnaast krijgen mensen alle vrijheid om zichzelf te verdiepen in dat onderdeel van hun vakgebied waar hun specifieke interesse ligt.

Tritium kent veel opleidingsmogelijkheden, veel vrijheden maar ook veel verantwoordelijkheden. Als projectleider ben je van a tot z verantwoordelijk voor jouw project. Dat vraagt best wat van mensen, bijvoorbeeld het kunnen maken van een goede planning. Gelukkig hebben we, ook al zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 50 medewerkers, onze collegiale sfeer altijd behouden. Dus heeft een collega wat te veel hooi op zijn vork genomen? Dan vangen we dat samen op!

 

Ook toe aan een volgende stap? Bekijk onze vacatures en informeer naar de mogelijkheden!

Monique Baha Ngue – HR Manager

Contact - Solliciteren bij tritium

Alles is mogelijk, maar je moet het zelf doen