Verhaal van Michel »

Even voorstellen

De kracht van Tritium Advies? Dat zijn onze eigen mensen natuurlijk! Ons advies is immers zo goed als de mensen die erachter zitten. En die hebben ieder een eigen verhaal. Zoals collega Michel Botden, hij vertelt hoe hij als buitenmens na jaren de stap naar junior projectleider heeft gezet.

Het Tritium verhaal van Michel

Ik werk nu sinds een half jaar bij Tritium Advies in de rol van junior projectleider. Hiervoor heb ik jarenlang bij een biologisch bodemsaneringsbedrijf gewerkt als assistent-projectleider in de in situ bodemsanering. Daar was ik bezig met het nemen van monsters en het sleutelen aan pompen en compressoren. Als buitenmens heb ik altijd met veel plezier in het veld gewerkt. Toch stond ik rond mijn veertigste voor mijn gevoel op een tweesprong; blijf ik dit werk doen of wil ik mijzelf nog een stapje verder ontwikkelen? Het werd het laatste.

De definitieve overstap

In 2016 ben ik een traject richting projectleider ingegaan, dat werd helaas afgebroken op het moment dat mijn oude werkgever failliet ging. Vervolgens kon ik als werkvoorbereider elders aan de slag. Een half jaar geleden besloot ik te solliciteren bij Tritium Advies. Ik kende Tritium Advies via een oud-collega van me, hij was hier inmiddels werkzaam en zijn enthousiasme maakte me nieuwsgierig. Na een gesprek bij Tritium kreeg ik groen licht en mocht ik starten als junior projectleider.

Eenmaal binnen bij Tritium, hoe is dat dan?

Afwisselend! Vanaf dag één heb ik mijn eigen projecten gedaan. Van het opstellen van offertes, tot het coördineren van het veldwerk, het maken van rapportages en de facturatie achteraf. Natuurlijk had ik, zeker in het begin, ontzettend veel vragen. Maar ik word goed begeleid en kan altijd bij mijn collega’s terecht. Het is voor mij heel fijn om nieuwe ervaringen op te doen waar ik in de toekomst ook weer mee verder kan.

Vanuit Tritium heb ik vanaf het begin het vertrouwen gekregen dat ik het kan, maar ook het vertrouwen dat ik het aan zou geven als ik iets (nog) niet kan. Dat vertrouwen, samen met de sfeer binnen Tritium, maakt dat ik heel blij ben met mijn carrièreswitch. Het is best een grote stap geweest, maar ik ben blij dat ik ervoor ben gegaan!

 

Ook toe aan een volgende stap? Bekijk onze vacatures en informeer naar de mogelijkheden!

Michel Botden - Projectleider bodem

Verhaal van Michel - Projectleider bodem

Vanaf dag één heb ik mijn eigen projecten gedaan!