...

Arbeidsvoorwaarden »

Arbeidsvoorwaarden Tritium

Tritium hanteert een eigen salarissystematiek, deze is gebaseerd op marktconforme salarissen. Hiernaast houden we rekening met jouw competenties en de wijze waarop jij je binnen onze organisatie ontwikkelt. Bovendien kun je bij Tritium rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket

Bij Tritium kun je je arbeidsvoorwaardenpakket zo samenstellen, dat het helemaal past bij jou. Als medewerker heb je namelijk de mogelijkheid om zelf te kiezen van welke secundaire arbeidsvoorwaarden jij gebruikmaakt, passend bij jouw persoonlijke levensfase. Dit gebeurt door de uitruil van arbeidsvoorwaarden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bovenwettelijke verlofdagen te verkopen of extra vakantiedagen te kopen. Ook kun je de opbrengst van verkochte dagen inzetten voor een studie of een andere fiscaal gunstige besteding.

Flexibel werken

Wij bieden jou de mogelijkheden én digitale hulpmiddelen om flexibel te werken, het beste uit jezelf te halen, beter samen te werken, meer werkplezier te hebben en een goede balans tussen werk en privé te houden. Hieronder verstaan wij:

  • Optimaal werken: Jij maakt afspraken met jouw leidinggevende en de rest van je team over waar en wanneer jij jouw werk zo optimaal mogelijk kunt uitvoeren.
  • Flexibele werkplekken: We hebben verschillende vestigingen met flexibele werkplekken. Die werkplekken zijn voorzien van modern meubilair om te overleggen, ontmoeten, samen te werken of juist geconcentreerd (alleen) te werken.
  • Deeltijd werken: Bij Tritium is het uiteraard ook mogelijk om in deeltijd te werken.

Laptop & telefoon van de zaak

Heb jij voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden een laptop nodig? Geen probleem, bij Tritium ontvang je een eigen laptop. Hiernaast stellen wij een budget ter beschikking voor de aanschaf van een mobiele telefoon inclusief een abonnement.

Winstuitkering

Net als elk ander (gezond) bedrijf houden wij aan het eind van het jaar altijd wat geld over. Een groot gedeelte van deze winst investeren wij terug in het bedrijf, het andere gedeelte verdelen wij onder onze werknemers in de vorm van een winstuitkering.

Gezond & Fris

Bij Tritium is er genoeg ruimte voor ontspanning. Jaarlijks zijn er meerdere teamuitjes en ook bestaat er de mogelijkheid om elke twee jaar, met het hele team, mee te gaan op een Tritium-Weekend naar het buitenland. Bij Tritium hechten we veel waarde aan de gezondheid van onze medewerkers. Daarom is er op al onze vestigingen altijd vers fruit te vinden. Aardbeien, appels, bananen, mandarijnen… loopt het water je al in de mond? Solliciteer dan snel bij Tritium Advies!

Solliciteer direct