Over Tritium Advies »

Welkom bij onderzoek- en adviesbureau Tritium

Tritium Advies is een landelijk opererend onderzoek- en adviesbureau op het gebied van bouwen, milieu en veiligheid. Wij ondersteunen bedrijven, particulieren, overheden en organisaties met vraagstukken op het gebied van bodem, water, lucht, geluid & bouwfysica, kwaliteit arbo & milieu, asbestonderzoek, ecologie en ruimtelijke ordening.

Centraal in onze werkwijze staan onze focus op resultaat en een hoog serviceniveau. Legt een opdrachtgever een vraagstuk bij ons neer, dan nemen wij alle zorgen omtrent dit vraagstuk volledig uit handen. Ons team van professionals is hierbij onze belangrijkste troef.
De kracht van Tritium Advies is dat we naast op zichzelf staande (milieu)onderzoeken, ook een ruimtelijk plan compleet van A tot Z kunnen verzorgen en begeleiden.

Net even iets anders

Bij Tritium waarderen we eigenheid, autonomie en zelfstandig denken waarbij we het aandurven om risico’s te nemen. We ontdekken wat werkt en wat juist niet. Door buiten de gebaande paden te lopen, en door kritisch en zelfkritisch te durven zijn. We hebben de moed om een ander geluid te laten horen en ernaar te luisteren, ongeacht wie je bent. Daarbij halen we het beste in elkaar naar boven en stimuleren we ondernemerschap van iedere collega.

Één team, één taak

We hebben elkaar nodig om voor het beste resultaat te kunnen gaan. We waarderen elkaars meerwaarde en vertrouwen in degenen waarmee we samen optrekken. Tritium Advies gelooft in teams, want met elkaar bereik je meer dan alleen. Ons netwerk staat centraal en daarom werken we niet alleen met elkaar samen, maar ook met onze klanten en partners. We gaan er vol voor, elk moment van de dag. Met passie, met heel veel energie en altijd met 100% inzet.

Blijf op de hoogte

Schrijf u vandaag nog in op de Tritium nieuwsbrief en blijf op de hoogte van:

  • Nieuwste vacatures & jobalerts
  • Relevante bedrijfsinformatie
  • Antwoord op veelgestelde vragen