...

Over Tritium Advies »

Maak jouw dromen, idealen en ambities waar!

Tritium Advies is een landelijk opererend onderzoek- en adviesbureau op het gebied van bouwen, milieu en veiligheid. Wij ondersteunen bedrijven, particulieren, overheden en organisaties met vraagstukken op het gebied van bodem, water, lucht, geluid & bouwfysica, kwaliteit arbo & milieu, energie, duurzaamheid asbestonderzoek, ecologie en ruimtelijke ordening.

Vind hier je volgende baan

Bij Tritium Advies werk je aan een vitale leefomgeving voor de generaties van vandaag én morgen. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland. Mensen die projecten verder brengen. Denkers en doeners. En we zijn altijd op zoek naar de beste mensen.  Maak jij ons mooier met jou? Vind hier je volgende baan.

Net even iets anders

Bij Tritium waarderen we eigenheid, autonomie en zelfstandig denken waarbij we het aandurven om risico’s te nemen. We ontdekken wat werkt en wat juist niet. Door buiten de gebaande paden te lopen, en door kritisch en zelfkritisch te durven zijn. We hebben de moed om een ander geluid te laten horen en ernaar te luisteren, ongeacht wie je bent. Daarbij halen we het beste in elkaar naar boven en stimuleren we ondernemerschap van iedere collega.

Één team, één taak

We hebben elkaar nodig om voor het beste resultaat te kunnen gaan. We waarderen elkaars meerwaarde en vertrouwen in degenen waarmee we samen optrekken. Tritium Advies gelooft in teams, want met elkaar bereik je meer dan alleen. Ons netwerk staat centraal en daarom werken we niet alleen met elkaar samen, maar ook met onze klanten en partners. We gaan er vol voor, elk moment van de dag. Met passie, met heel veel energie en altijd met 100% inzet.

Solliciteer direct