Projectleider ruimtelijke ordening »

Projectleider Ruimtelijke Ordening (RO)

Zou je graag werken voor een betrokken werkgever met een directe impact op het welzijn van mens, ruimte, natuur en milieu? Dan ben je bij Tritium Advies op de juiste plek. Steeds meer bedrijven, particulieren en overheden weten ons voor grondig onderzoek en advies omtrent veilig wonen, werken en leven te vinden. Aan werk dan ook geen gebrek!

Daarom zijn we dan ook op zoek naar goede, leuke nieuwe collega’s om ons team te versterken. Om precies te zijn, zijn wij nu op zoek naar een nieuwe collega voor de rol van projectleider ruimtelijke ordening.

Heb je affiniteit met ruimtelijke plannen en procedures en een goede portie kennis van juridische én planologische zaken? Ben jij die adviseur die op zoek is naar doorgroeimogelijkheden en klaar is voor een zelfstandige, uitdagende functie? Dan ben jij mogelijk die nieuwe collega die we zoeken!

Onderzoek en advies

Van projecten op Strijp-S in Eindhoven tot multifunctionele gebouwen of particuliere woningen, bij Tritium Advies voeren we de meest uiteenlopende projecten uit van begin tot eind. Zowel de ruimtelijke plannen als de bijbehorende onderzoeken, alles vind je bij ons onder één dak. Wat voor project het ook is, onze opdrachtgevers, waaronder particulieren, gemeentes, ontwikkelaars en (bouw)bedrijven, kunnen rekenen op grondig onderzoek en helder advies, altijd.

Jouw functie in één zin

Met je scherpe interpretatie van de RO-regels en het heldere advies dat hieruit volgt, help jij onze opdrachtgevers hun projecten te verwezenlijken.

Wat ga je doen als projectleider ruimtelijke ordening?

Als adviseur/ projectleider ruimtelijke ordening werk je in een compact én deskundig RO team. Je voert samen met collega’s zowel kleine als grote projecten uit op het gebied van ruimtelijke ordening. Van offerteaanvraag tot en met de rapportage, begeleiding van het proces en de projectadministratie. Wat je gaat doen?

 • Je bent een spin in het web, zowel intern tussen de andere afdelingen van Tritium (bodem, ecologie, asbest, geluid e.d.) maar ook naar de externe partijen zoals opdrachtgevers, leveranciers en gemeenten;
 • Je adviseert onze opdrachtgevers over de (planologische) haalbaarheid van hun plannen, te volgen procedures en stelt principeverzoeken op;
 • Aan de hand van beleidstoetsing adviseer je onze opdrachtgevers over (noodzakelijke) onderzoeken en ruimtelijke procedures;
 • Je stelt offertes op en coördineert de benodigde werkzaamheden;
 • Je stelt complete bestemmingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen en -motiveringen op en begeleidt de procedure(s);
 • Je stelt complete omgevingsplannen en BOPA’s op en begeleidt de procedure(s), straks onder de omgevingswet;
 • Je stelt losse onderzoeken zelf op, waaronder stikstofberekeningen, waterparagrafen en quick-scans externe veiligheid;
 • Je houdt je bezig met de aspecten duurzaamheid en klimaatadaptatie die binnen projectontwikkelingen een steeds belangrijkere rol spelen.
 • Je werkt intensief samen met multidisciplinaire projectleiders en zorgt ervoor dat wanneer collega’s hulp nodig hebben, je samen de klus klaart.

Naar wie zijn we op zoek?

Word jij enthousiast als het onderwerp Ruimtelijke Ordening op tafel komt? Heb jij een (RO-gericht) hbo-/wo-diploma op zak en ervaring met het adviseren en begeleiden van RO-projecten en -procedures en ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die we zoeken! Zeker weten dat Tritium echt bij jou past? Kijk of je ‘ja’ kunt zeggen op deze punten:

 • Wij hebben geen visitekaartjes meer nodig, want dat ben jij. Onze opdrachtgevers vertrouwen blindelings op jouw adviezen en keer op keer blijkt dat dat helemaal terecht is.
 • Beperkingen? Nee, jij denkt liever in mogelijkheden. En door jouw deskundigheid en enthousiasme doen anderen dat ook.
 • Je hebt stevige schouders en bezwijkt niet onder een portie gezonde werkdruk of stress. Van wat druk op de ketel ga jij zelfs harder fluiten.
 • Met jouw positief-kritische blik kijk je altijd naar mogelijke (interne) verbeterpunten. Denk je dat dingen slimmer of beter kunnen? Regel het maar!
 • Je wilt alles weten over ruimtelijke ordening en ook disciplines als bodem, geluid, en asbest hebben je interesse.

Voldoe jij helemaal aan deze omschrijving, maar mis je nog net wat ervaring? Zie het dan als een uitdaging om ons ervan te overtuigen dat jij toch de geschikte kandidaat voor deze functie bent!

Dit vind je bij Tritium

Er is maar weinig wat we bij Tritium Advies niet onderzoeken. Omdat het zo in onze natuur zit, verrichten we ook regelmatig een medewerkers-tevredenheidsonderzoek. Na onze meest recente editie kunnen we zonder gewetensbezwaren het volgende noemen:

 • De prettige, informele sfeer. Stuk voor stuk roemen onze collega’s de teamgeest;
 • We hebben goede arbeidsvoorwaarden waaronder de mooie winstuitkering en reiskostenvergoeding;
 • De directe communicatie en korte lijnen binnen de Creon Groep worden als prettig ervaren, zowel door onze collega’s als onze klanten;
 • De vrijheid die je bij ons krijgt en de mogelijkheid om zelf in grote mate invulling te geven aan hun functie wordt gewaardeerd;
 • We zijn een platte organisatie dus je invloed is vlug merkbaar en je inbreng waardevol
 • Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. We bieden daarom vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke cursussen;
 • Niet onbelangrijk: er is met regelmaat tijd voor ontspanning en gezelligheid. Denk hierbij aan onze Tritium Fit activiteiten, regelmatig een goede borrel en ieder twee jaar een reisje naar het buitenland met het hele team.

Kom jij ons team versterken?

Zie jij jezelf helemaal in deze functie en heb jij het in je om uit te groeien tot de RO-adviseur waar iedere opdrachtgever naar vraagt? Solliciteer dan snel via één van de buttons op deze pagina of mail jouw CV en motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl.

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de vacature, de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies? Neem dan contact op met Joost Welmers (Coördinator ruimtelijke ordening) via het nummer: 088 44 02 900. Wil je weten hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Meer details

Mogelijke functies
Projectleider ruimtelijke ordening
Adviseur ruimtelijke ordening
Juridisch planologisch medewerker

Gewenst aantal uren
28 – 40 uur per week

Standplaats
Nuenen, Rijkevoort of Breda

Dienstverband
Vast

Werkvelden 
Ruimtelijke ordening

Bestemmingsplannen
Waterparagrafen
Stikstof (PAS)
Externe veiligheid
Omgevingswet
Ruimtelijke onderbouwing

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
deze vacature
Bekijk werken bij Tritium video