...
Senior projectleider geluid en akoestiek

Medior projectleider geluid en bouwfysica

Medior projectleider geluid en bouwfysica »

Medior projectleider geluid en bouwfysica

Voor onze vestiging in Nuenen, Breda of Rijkevoort zoeken wij een enthousiaste medior projectleider geluid en bouwfysica (32 tot 40 uur). Als medior projectleider geluid en bouwfysica werk je vanuit de Tritium-vestiging die het dichtst bij jouw woonplaats ligt.

Veilig wonen, werken en leven, wij leggen de basis

Bodemonderzoek, asbestonderzoek, ecologisch onderzoek, ruimtelijke ordening, geluidsonderzoek ….. bij Tritium Advies lopen we met 75 professionals iedere dag warm voor alles wat te maken heeft met veilig wonen, werken en leven. Dat is ook de reden dat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die, net als wij, gek zijn van meten en weten. Voel jij je aangesproken? Kijk dan hier of jij onze volgende collega wilt worden.

Onderzoek en advies

Van projecten op Strijp S in Eindhoven tot multifunctionele gebouwen of particuliere woningen, bij Tritium Advies voeren we voor de meest uiteenlopende projecten onderzoek uit op het gebied van geluid en bouwfysica (ook wel GBF genoemd). Groot of klein, voor een aantal maanden of voor een dag. Wat voor project het ook is, onze opdrachtgevers kunnen rekenen op gedegen onderzoek en een duidelijk advies, altijd.

Jouw functie in één zin

Jij zorgt ervoor dat mensen prettig kunnen wonen, werken en leven in gebouwen zonder geluidsoverlast en mét een aangename temperatuur, goede akoestiek en voldoende daglicht.

Wat doe je precies

Als (medior) projectleider werk je samen met ca. 5 andere collega’s van het GBF-team. Hierin…

 • verantwoordelijk voor je eigen projecten, van offerte tot eind- rapportage en factuur;
 • een deskundige, je adviseert opdrachtgevers bij (complexe) vraagstukken;
 • een vraagbaak voor andere (junior) projectleiders, je wijst hun de weg en helpt ze waar nodig om de klus te klaren.

Dit vragen we van jou

Heb jij een hbo- en/ of wo- diploma op zak en vijf jaar aantoonbare ervaring met het uitvoeren van onderzoek op het gebied GBF? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken. Zeker weten dat Tritium echt bij jou past? Kijk of je ‘ja’ kunt zeggen op deze punten:

 • je bent een expert op het gebied van geluid en bouwfysica;
 • je weet bij opdrachtgevers feilloos de complete probleemstelling in kaart te brengen;
 • je weet welke kennis en hulp je in moet schakelen bij multidisciplinaire projecten;
 • je houdt er wel van om af en toe even extra gas te moeten geven;
 • je hebt ervaring in het aansturen van anderen en vindt dit leuk om te doen;
 • in je communicatie ben je open, duidelijk en altijd correct;
 • collega’s komen graag bij jou omdat je altijd bereid bent om mee te denken;
 • met jouw positief kritische blik kijk je altijd naar mogelijke (interne) verbeterpunten en als zaken beter of slimmer kunnen, dan neem jij graag het initiatief;
 • je bent in het bezit van een geldig auto rijbewijs B, zodat je zelfstandig naar opdrachtgevers kunt rijden.

Ben jij deze omschrijving maar mis je de bijbehorende werkervaring, of beschik je juist over meer dan de gevraagde ervaring? Zie het dan als een uitdaging om ons ervan te overtuigen dat jij de perfecte kandidaat voor deze functie bent!

Dit vind je bij Tritium

Bij Tritium vind je een werkomgeving waar jij alle ruimte krijgt om te bouwen aan jouw toekomst. Als onderzoeks- en adviesbureau zijn onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal, daar investeren we graag tijd, energie en middelen in. Daarnaast vind je bij ons:

 • De prettige, informele sfeer. Stuk voor stuk roemen onze collega’s de teamgeest;
 • We hebben goede arbeidsvoorwaarden waaronder de mooie winstuitkering en reiskostenvergoeding;
 • De directe communicatie en korte lijnen binnen de Creon Groep worden als prettig ervaren, zowel door onze collega’s als onze klanten;
 • De vrijheid die je bij ons krijgt en de mogelijkheid om zelf in grote mate invulling te geven aan hun functie wordt gewaardeerd;
 • We zijn een platte organisatie dus je invloed is vlug merkbaar en je inbreng waardevol
 • Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. We bieden daarom vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke cursussen;
 • Niet onbelangrijk: er is met regelmaat tijd voor ontspanning en gezelligheid. Denk hierbij aan onze Tritium Fit activiteiten, regelmatig een goede borrel en ieder twee jaar een reisje naar het buitenland met het hele team.

Kom jij ons team versterken?

Zie jij jezelf helemaal in deze functie?
Mail dan zo snel mogelijk jouw CV + motivatiebrief naar ons toe en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies? Neem dan contact op met Angelique Steevens via het nummer: 088 44 02 900
Wil je weten hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Meer details

Mogelijke functies
Projectleider geluid
Projectleider Bouwfysica

Gewenst aantal uren
32 – 40 uur in de week

Dienstverband
Vast

Werkvelden 
Akoestiek
Geluid
Horeca- en wegverkeerlawaai
Geluidwering
Bouwfysica
Gebouwthermografie
Brandveiligheid

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
deze vacature
Bekijk werken bij Tritium video
Read more
Vacature ingenieursbureau

Junior projectleider geluid en bouwfysica

Junior projectleider geluid en bouwfysica »

Junior projectleider geluid en bouwfysica

Zou je graag werken voor een betrokken werkgever met een directe impact op het welzijn van mens, ruimte, natuur en milieu? Dan ben je bij Tritium Advies op de juiste plek. Steeds meer bedrijven, particulieren en overheden weten ons voor grondig onderzoek en advies omtrent veilig wonen, werken en leven te vinden. Aan werk dan ook geen gebrek!

Voor onze vestiging in Nuenen, Breda of Rijkevoort zoeken wij een enthousiaste junior projectleider geluid en bouwfysica (32 tot 40 uur). Als junior projectleider geluid en bouwfysica werk je – na een uitgebreide inwerkperiode op onze locatie in Nuenen – vanuit de Tritium-vestiging die het dichtst bij jouw woonplaats ligt.

Veilig wonen, werken, leven. Wij leggen de basis

Bodemonderzoek, asbestonderzoek, ecologisch onderzoek, ruimtelijke ordening, geluidsonderzoek ….. bij Tritium Advies lopen we met 75 professionals iedere dag warm voor alles wat te maken heeft met veilig wonen, werken en leven. Dat is ook de reden dat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die, net als wij, gek zijn van meten en weten. Voel jij je aangesproken? Kijk dan hier of jij onze volgende collega wilt worden.

Onderzoek en advies

Van projecten op Strijp-S in Eindhoven tot multifunctionele gebouwen of particuliere woningen, bij Tritium Advies voeren we voor de meest uiteenlopende projecten onderzoek uit op het gebied van geluid en bouwfysica (ook wel GBF genoemd). Groot of klein, voor een aantal maanden of voor een dag. Wat voor project het ook is, onze opdrachtgevers kunnen rekenen op gedegen onderzoek en een duidelijk advies, altijd.

Jouw functie in één zin

Jij en je collega’s zorgen er samen voor dat mensen prettig kunnen wonen, werken en leven in gebouwen zonder geluidsoverlast en mét een aangename temperatuur, goede akoestiek en voldoende daglicht.

Wat doe je precies

Als (junior) projectleider werk je, samen met ca. 5 andere collega’s van het GBF-team. Na een uitgebreide inwerkperiode:

 • zet je in teamverband eigen projecten op, van offerteaanvraag tot en met de eindrapportage en de projectadministratie;
  • voer je metingen en onderzoeken uit;
  • bezoek je zelf of samen met collega’s (mogelijke) opdrachtgevers;
  • werk je, samen met senior projectleiders, aan de uitvoering van grotere projecten;
  • help je collega’s de klus te klaren. Soms betekent dit dat je metingen voor collega’s uitvoert of dat je bijspringt op andere vestigingen.

Naar wie zijn we opzoek?

Ben je gek op geluid, heb jij een (bouwkundige) hbo/wo- diploma op zak en ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan ? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken. Zeker weten dat Tritium echt bij jou past? Kijk of je ‘ja’ kunt zeggen op deze punten:

 • Je wilt een expert worden op het gebied van geluid en bouwfysica;
  • Je staat aan het begin van je carrière of je hebt een enkele jaren ervaring;
  • Je werkt zelfstandig maar weet je collega’s te vinden voor overleg of advies;
  • Je houdt er wel van om af en toe even extra gas te moeten geven;
  • In je communicatie ben je open, duidelijk en altijd correct;
  • Met jouw positief kritische blik kijk je altijd naar mogelijke (interne) verbeterpunten en als zaken beter of slimmer kunnen, dan neem jij graag het initiatief;
  • Je bent in het bezit van een geldig auto rijbewijs B.

Dit vind je bij Tritium

Bij Tritium vind je een werkomgeving waar jij alle ruimte krijgt om te bouwen aan jouw toekomst. Als adviesbureau zijn onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal, daar investeren we graag tijd, energie en middelen in. Daarnaast vind je bij ons:

 • Een goede werksfeer;
 • Een organisatie waar de lijntjes kort zijn;
 • Afwisselende projecten;
 • Volop doorgroeimogelijkheden richting medior & later senior projectleider GBF;
 • Goede arbeidsvoorwaarden die flexibel werken mogelijk maken;
 • Een mooie winstuitkering
 • Een goed, marktconform salaris

Kom jij ons team versterken?

Zie jij jezelf helemaal in deze functie en heb jij het in je om uit te groeien tot de expert waar iedere opdrachtgever naar vraagt?
Mail dan zo snel mogelijk jouw CV + motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies? Neem dan contact op met Angelique Steevens. Angelique is te bereiken op het nummer: 088 44 02 900.
Wil je weten hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers of bekijk onze bedrijfsfilm Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Heb jij al meer ervaring?

Bekijk de medior functie
Bekijk de Senior functie

Meer details

Mogelijke functies
Projectleider geluid
Projectleider Bouwfysica

Gewenst aantal uren
32 – 40 uur in de week

Dienstverband
Vast

Werkvelden 
Akoestiek
Geluid
Horeca- en wegverkeerlawaai
Geluidwering
Bouwfysica
Gebouwthermografie
Brandveiligheid

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
deze vacature
Bekijk werken bij Tritium video
Read more
Senior projectleider geluid & bouwfysica

Senior projectleider geluid en bouwfysica

Senior projectleider Geluid en Bouwfysica »

Senior projectleider Geluid en Bouwfysica

Wil jij graag onderdeel zijn van een hecht team bij een betrokken werkgever? Dan ben je bij ons op de goede plek. Bij Tritium Advies zijn we experts in bodem-, milieu- en duurzaamheidsonderzoeken. In het team Leefomgeving zoeken we momenteel een senior projectleider Geluid en Bouwfysica die het team komt versterken. Ben jij de versterking die wij zoeken?

De rol alvast voor je samengevat

 • Werken in een gemoedelijke en platte organisatie waar jouw inbreng direct merkbaar is
 • Je draagt mooie geluids- en bouwfysica-projecten van offerte tot eindrapport
 • Zeer gevarieerde opdrachtgevers die altijd graag met ons samenwerken

Wat kun je bij ons verwachten?

Bij Tritium kom je terecht in een prettige, informele werksfeer met directe communicatie, een echte teamspirit en korte lijnen; eigenschappen waar zowel wij, als onze klanten enthousiast over zijn.

Je krijgt de vrijheid om je functie zelf vorm te geven terwijl je samenwerkt aan uiteenlopende projecten voor zeer diverse opdrachtgevers.

Van projecten op het Eindhovense Strijp-S tot multifunctionele gebouwen of particuliere woningen; samen zorgen we ervoor dat mensen gezond en veilig kunnen wonen, werken en leven.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

In de rol van senior projectleider Geluid en Bouwfysica zet je jouw expertise in om onze opdrachtgevers te adviseren bij complexe vraagstukken. Je weet bij onze opdrachtgevers feilloos de complete probleemstelling in kaart te brengen.

Je werkt nauw samen met je eigen team en schakelt regelmatig met collega’s uit andere vakgebieden binnen onze organisatie. Bovendien fungeer je als vraagbaak voor andere projectleiders en begeleid je hen bij hun werk.

Wil je meer weten over de grote diversiteit aan opdrachtgevers waarvoor je aan de slag gaat? Kijk dan zeker ook naar de mooie GEBF-projecten op onze nieuwspagina.

Wie wij zoeken

 • Bij voorkeur beschik je over (meer dan) 10 jaar ervaring in Geluid en Bouwfysica;
 • Je hebt een HBO- of WO-opleiding afgerond;
 • Je hebt ervaring in het aansturen van anderen en vindt dit leuk om te doen;
 • Je beschikt over sterke communicatievaardigheden en een proactieve houding;
 • Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in spreken en schrijven;
 • Natuurlijk heb je een grote interesse in vakgebied Geluid en Bouwfysica én aansluitende vakgebieden zoals energie in vastgoed.

Heb je nog geen tien jaar ervaring, maar geloof je dat je de juiste persoon bent voor deze functie? Laat ons weten waarom!

Wat we je bieden

 • Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris tussen €3350,- en €5475,- (o.b.v 40 u/per week);
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en invulling van je functie;
 • Mogelijkheid tot het volgen van vakinhoudelijke cursussen;
 • Een professionele werkomgeving met goed ingerichte werkplekken;
 • Prettige, informele sfeer en een sterke teamgeest.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die senior projectleider Geluid en Bouwfysica die wij zoeken? Mail dan snel jouw cv en motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en wie weet zitten we binnenkort samen voor een kennismaking!

Nog meer weten over Tritium?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een algemene vraag over Tritium Advies? Neem dan contact met ons op via 088 44 02 900. Wil je een indruk krijgen hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers.

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Meer details

Mogelijke functies
Projectleider geluid
Projectleider Bouwfysica

Gewenst aantal uren
32 – 40 uur in de week

Dienstverband
Vast

Werkvelden 
Bouwfysica
Daglicht
Energie
Gebouwthermografie
Akoestiek en geluid

Solliciteer direct

Contactpersoon

Angelique Steevens

Tel. 088 44 02 900

deze vacatureBekijk werken bij Tritium video
Read more