Projectleider energieprestatie en duurzaamheid »

Vacature Projectleider energieprestatie en duurzaamheid

Tritium Advies heeft de ambitie om flink te gaan groeien op het gebied van duurzaamheid in 2023. Daarom zoeken wij voor onze vestiging in Nuenen, Rijkevoort of Breda een bevlogen projectleider Energiebesparing en Duurzaamheid (32 tot 40 uur). Als projectleider Energiebesparing en Duurzaamheid werk je vanuit de Tritium-vestiging die het dichtst bij jouw woonplaats ligt. Wij zijn op zoek naar een junior die zich verder wil ontwikkelen binnen dit vakgebied. Toch is er ook ruimte voor iemand die al (enige) jaren ervaring heeft.

Veilig wonen, werken en leven. Wij leggen de basis.

Bouwfysisch- en geluidsadvies, ruimtelijke ordeningecologisch onderzoek, bodemonderzoekasbestonderzoek…bij Tritium Advies lopen we met 80 professionals iedere dag warm voor alles wat te maken heeft met veilig wonen, werken en leven. Dat is ook de reden dat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die, net als wij, gek zijn van meten en weten. Voel jij je aangesproken? Kijk dan hier of jij onze volgende collega wilt worden.

Onderzoek en advies

Van particuliere woningen tot grote multifunctionele gebouwen, bij Tritium Advies voeren we voor de meest uiteenlopende projecten onderzoek uit op het gebied van geluid en bouwfysica (ook wel ‘GBF’). Groot of klein, voor één dag of voor meerdere maanden; wat voor project het ook is, onze opdrachtgevers kunnen rekenen op gedegen onderzoek, een meedenkend team en een duidelijk, duurzaam advies.

Gezocht: Een “groene” adviseur met affiniteit in het uitvoeren van BENG berekeningen, onderzoeken in het kader van de EED (energiebesparingsonderzoeken) en  de daarbij behorende berekeningen als daglicht- en ventilatieberekeningen en luchtdoorlatendheids- en thermografische-metingen.

Jouw functie in twee zinnen

Als projectleider Energiebesparing en Duurzaamheid voer je BENG berekeningen uit en stel je energiebesparingsonderzoeken op voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid te werken aan complexe, multidisciplinaire milieuvraagstukken waarbij energieprestaties en duurzaamheid van groot belang zijn.

Wat doe je precies?

Als projectleider Energiebesparing en Duurzaamheid werk je, samen met ca. 15 collega’s van het Bouwfysica team. Na een uitgebreide inwerkperiode:

 • zet je eigen projecten op, van offerteaanvraag t/m de eindrapportage, de projectadministratie en facturatie;
 • voer je BENG berekeningen uit en adviseer je in oplossingen richting wetgeving en wooncomfort;
 • voer je zelfstandig energiebesparingsonderzoeken voor utiliteitsbouw uit en bepaal je energiebesparende maatregelen en beschrijft hun haalbaarheid;
 • bezoek je zelf, of samen met collega’s, (potentiële) opdrachtgevers;
 • werk je, samen met senior projectleiders, aan de uitvoering van grotere integrale projecten;

Dit vragen we van jou

Heb jij een (technische) hbo/wo-diploma (bijvoorbeeld opleiding bouwkunde, (technische) natuurkunde of installatietechniek), heb jij een passie voor het creëren van een duurzame wereld en wil je werken in een jong en dynamisch team? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken. Zeker weten dat Tritium echt bij jou past? Kijk of je ‘ja’ kunt zeggen op deze punten:

 • je hebt passie op het gebied van energie & duurzaamheid;
 • je bent leergierig;
 • je weet bij opdrachtgevers snel een probleemstelling in kaart te brengen;
 • je werkt zelfstandig, maar weet je collega’s te vinden voor overleg of advies;
 • in je communicatie ben je open, duidelijk en altijd correct;
 • collega’s komen graag bij jou omdat je altijd bereid bent om mee te denken;
 • met jouw positief kritische blik kijk je altijd naar mogelijke (interne) verbeterpunten en als zaken beter of slimmer kunnen, dan neem jij graag het initiatief;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs B, zodat je zelfstandig (in onze bedrijfswagens) naar opdrachtgevers kunt rijden.

Dit vind je bij Tritium

De meest oprechte pluspunten aan werken bij Tritium, komen natuurlijk vanuit onze collega’s. We hebben ze hieronder op een rij gezet:

 • De directe communicatie en korte lijnen binnen onze organisatie worden door zowel onze collega’s als onze klanten als een groot pluspunt ervaren;
 • De vrijheid die je bij ons krijgt en de mogelijkheid om zelf in grote mate invulling te geven aan je functie wordt erg gewaardeerd;
 • Onze medewerkers (het zijn er ongeveer 80) zijn erg tevreden over de arbeidsvoorwaarden;
 • Ontwikkeling staat bij ons voorop. We bieden daarom via de Tritium Academy persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke cursussen.
 • Een prettige, informele sfeer. Daarbij roemen onze collega’s de teamgeest;
 • We zijn een platte organisatie dus je invloed is vlug merkbaar en je inbreng waardevol;
 • De sportievere collega’s vinden het prettig dat ze op kantoor kunnen douchen;
 • Niet onbelangrijk: er is met regelmaat tijd voor ontspanning en gezelligheid. Denk hierbij aan onze Tritium activiteiten, regelmatig een goede borrel of spellenavond en zelfs een tweejaarlijkse reis naar het buitenland met het hele team.

Kom jij ons team versterken?

Zie jij jezelf helemaal opgaan in deze functie en ben jij die prettige nieuwe collega die ons team te komen versterken? Solliciteer dan snel via één van de buttons op deze pagina of mail jouw CV + motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en wie weet zitten we snel samen (digitaal) aan een kop thee of koffie.

Heb je verder nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, of heb je een vraag over Tritium Advies B.V.? Neem dan contact op met Angelique Steevens. Voor vakinhoudelijke vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Daan Jacobs. Beiden zijn te bereiken via het nummer: 088 44 02 900.
Wil je weten hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers.

Solliciteer nu!

Meer details

Mogelijke functies
Projectleider Energie
Projectleider Duurzaamheid

Standplaats
Nuenen, Rijkevoort of Breda

Gewenst aantal uren
32 – 40 uur in de week

Dienstverband
Vast

Werkvelden 
Energiebesparing
Waterbesparing
Energieadvies

Wat doe je?

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
deze vacature
Bekijk werken bij Tritium video