...
Vacature Teamleider

Coördinator Ecologie

Coördinator Ecologie »

Vacature coördinator Ecologie

Zou je graag werken voor een betrokken werkgever met een directe impact op het welzijn van mens, natuur en milieu? Dan ben je bij Tritium Advies op de juiste plek. Steeds meer bedrijven, particulieren en overheden weten ons voor grondig onderzoek omtrent veilig wonen, werken en leven te vinden. Aan werk dan ook geen gebrek! Zit jij te wachten op een mooie, verantwoordelijke functie bij een groeiend bedrijf? Fijn, want die hebben we voor het grijpen! Wij zijn op zoek naar een coordinator ecologie die de kar gaat trekken van onze ecologische afdeling en het team verder uitbouwt. Word jij hun nieuwe coach?

Jouw nieuwe baan

De functietitel verklapt het al enigszins: jij gaat een team van ecologen leiden.  Het is jouw dankbare taak om ervoor te zorgen dat het team goed functioneert en presteert. Dat gaat het beste in een prettige en open werksfeer. Dit alles doe je niet vanaf de zijlijn; zelf mag je ook je passie voor de natuur verder uitbouwen. Want het is de bedoeling dat je zelf ook meewerkt, waarbij je collega’s ook op jouw expertise kunnen bouwen. Ook werk je veel samen met andere coordinatoren. Samen zorgen jullie dat Tritium Advies een gezonde toekomst tegemoet gaat.

Om wat voor projecten het gaat? Nou die verschillen nogal! Korte projecten, lange projecten: we hebben ze allemaal. Van ecologische quickscans tot en met ontheffingentrajecten met meerdere soorten en alles daartussenin. Over een gebrek aan variatie zul je niet snel klagen. Wat wel vaststaat: onze projecten hebben alles te maken met veilig wonen, werken en leven.  Alles met evenwicht tussen ecologie, economie en bescherming van de natuur.

Dit vragen we van jou

Om de kans op een prettige en langdurige samenwerking zo groot mogelijk te maken, hebben we een kort wensenlijstje gemaakt. Kun je achter alle drie de punten een vinkje zetten? Dan sta je er goed op als je besluit te solliciteren!

Onze ideale nieuwe collega:

 • heeft hbo-/wo-werk- en denkniveau;
 • brengt al minstens vijf jaar (grotere) ecologie projecten tot een happy end;
 • heeft affiniteit met het aansturen en coachen van een team.

Vind jij dat jij de allerbeste persoon bent voor deze functie, maar heb je nog niet over de benodigde werkervaring? Dan dagen we jou uit om ons ervan te overtuigen dat we jou tóch aan moeten nemen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Naast een uitdagende en verantwoordelijke rol waarin je het verschil kunt maken op operationeel en strategisch niveau, biedt Tritium uitstekende salaris- en secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van je achtergrond, ervaring en toegevoegde waarde. Tritium biedt een inspirerende werkomgeving met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Bij Tritium zijn de meest oprechte pluspunten afkomstig van onze collega’s. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet:

 • Onze medewerkers (het zijn er ongeveer 75) zijn zeer tevreden over de arbeidsvoorwaarden. Zaken als de mooie winstuitkering en de mogelijkheid tot flexibel werken vallen in de smaak.
 • De directe communicatie en korte lijnen worden als prettig ervaren, medewerkers waarderen de vrijheid en de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan hun functie, en roemen de prettige, informele sfeer;
 • Onze collega’s prijzen onze teamgeest. Bovendien zijn we een platte organisatie, wat betekent dat wij snel kunnen schakelen.
 • De projecten die we draaien, worden uitdagend genoemd. Dat zijn ze trouwens ook.
 • Jouw gezondheid is ontzettend belangrijk voor ons. Via het TritiumFit programma motiveren en enhousiasmeren wij jou om in vorm en fit te blijven.
 • Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke cursussen aan via de Tritium Academy;
 • Last but not least: we hebben regelmatig tijd voor ontspanning en gezelligheid, zoals onze Tritium-activiteiten, borrels, spelletjesavonden en buitenlandse reizen met het hele team.

Solliciteer als senior projectleider ecologie

Ben jij die senior projectleider ecologie die anderen laat excelleren en waar onze opdrachtgevers graag een blokje voor omrijden? Mail dan snel jouw cv en motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en hopelijk zitten we snel samen aan de koffie!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies? Neem dan contact op met Angelique Steevens via het nummer 088 44 02 900. Wil je ervaren hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Focus jij je liever helemaal op de inhoud van het vak? Bekijk dan de vacature senior projectleider ecologie!

Senior ecoloog

Meer details

Mogelijke functies
Coördinator ecologie
Teamleider ecologie
ecoloog

Standplaats
Nuenen en/of Breda

Gewenst aantal uren
32 – 40 uur in de week

Dienstverband
Vast

Werkvelden 
Ecologisch onderzoek

Quickscan Flora en Fauna
Aanvullend ecologisch onderzoek
Vergunningen & ontheffingen

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
deze vacature
Bekijk werken bij Tritium video
Read more
Tritium Advies

Senior projectleider Ecologie

Senior projectleider Ecologie »

Senior projectleider Ecologie

Zou je graag werken voor een betrokken werkgever met een directe impact op het welzijn van mens, natuur en milieu? Dan ben je bij Tritium Advies op de juiste plek. Steeds meer bedrijven, particulieren en overheden weten ons voor grondig onderzoek omtrent veilig wonen, werken en leven te vinden. Aan werk dan ook geen gebrek! Daarom zijn we dan ook op zoek naar goede, leuke nieuwe collega’s om ons team te versterken. Om precies te zijn, zijn wij nu op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Senior projectleider ecologie.

Jouw nieuwe baan

Wij kunnen de expertise van een senior projectleider ecologie uitstekend gebruiken op onze vestiging in Nuenen. Als projectleider ecologie werk je, in een compact én deskundig team. Jij zorgt dat opdrachtgevers en collega’s precies weten wat er moet gebeuren voordat bouwplannen gerealiseerd gaan worden. Jij leidt zowel quickscans flora en fauna als vervolgonderzoeken tot een goed einde. Alles voor een glashelder advies naar onze klanten.

Om wat voor projecten het gaat? Nou die verschillen nogal! Het kan zomaar zijn dat je op maandagochtend bezig bent met het detecteren van vleermuizen in Breda en op dinsdag bezig bent voor een gebiedsontheffing in provincie Limburg. Korte projecten, lange projecten: we hebben ze allemaal. Over een gebrek aan variatie zul je niet snel klagen. Wat wel vaststaat: onze projecten hebben alles te maken met veilig wonen, werken en leven. Alles met evenwicht tussen ecologie, economie en bescherming van de natuur.

Wat doe je precies?

Jij kunt bij Tritium Advies als projectleider ecologie heel veel gaan doen. Maar wees gerust: we hebben geen concrete plannen om jou voor de leeuwen te gooien. In goed overleg met jou stellen we een mooi pakket aan taken en verantwoordelijkheden samen. Jouw werk houdt in dat je:

 • het brein achter de uitvoering van ecologieprojecten bent, van A tot Z. Of beter gezegd: van O(fferteaanvraag) tot E(indrapportage + factuur). Het ligt allemaal in jouw handen;
 • vanuit een rol als deskundige opdrachtgevers en collega’s adviseert bij ecologische vraagstukken waaronder ontheffingen en vergunningen;
 • Collega’s meeneemt zodat zij zich aan jou kunnen optrekken. Op deze manier draag je bij aan hun ontwikkeling én die van het team;

Dit vragen we van jou

Heb jij een hbo-/wo- diploma op zak? En is ecologie jouw tweede natuur? Dan zou het goed kunnen dat we een match hebben. Helemaal als de volgende punten óók op jou van toepassing zijn.

 • Je wilt alles weten over ecologie en ook disciplines als stikstof en ruimtelijke ordening hebben je interesse.
 • Je het kennis van (vervolgonderzoeken naar) vleermuizen, huismussen, steenuilen, rugstreeppadden en gierzwaluwen.
 • Beperkingen? Nee, jij denkt liever in mogelijkheden. En door jouw deskundigheid en enthousiasme doen anderen dat ook.
 • Je hebt stevige schouders en bezwijkt niet onder een portie gezonde werkdruk of stress. Van wat druk op de ketel ga jij zelfs harder fluiten.
 • Met jouw positief-kritische blik kijk je altijd naar mogelijke (interne) verbeterpunten. Denk je dat dingen slimmer of beter kunnen? Regel het maar!
 • Je hebt tenminste 5 jaar werkervaring als ecoloog.
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B, zodat je zelfstandig naar onderzoek locaties kunt rijden.

Vind jij dat jij de allerbeste persoon bent voor deze functie, maar beschik je nog niet over de benodigde werkervaring? Dan dagen we jou uit om ons ervan te overtuigen dat we jou tóch aan moeten nemen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Bij Tritium staan betrokkenheid en teamgevoel bovenaan. Wat is dan nog meer typisch Tritium? De antwoorden daarop komen natuurlijk vanuit onze collega’s zelf:

 • De vrijheid die je bij ons krijgt en de mogelijkheid om zelf in grote mate invulling te geven aan je functie;
 • De prettige, informele sfeer. Daarbij roemen onze collega’s de teamgeest;
 • We zijn een platte organisatie, dus je invloed is vlug merkbaar en je inbreng waardevol;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, een mooie winstuitkering en goede reisvergoeding;
 • Onze persoonlijke communicatie en de korte lijnen;
 • Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop;
 • Niet onbelangrijk: er is met regelmaat tijd voor ontspanning en gezelligheid. Denk hierbij aan onze Tritium Fit activiteiten, een spellenavond, een goede borrel en een reisje naar het buitenland met het hele team.

Solliciteer als senior projectleider ecologie

Ben jij die senior projectleider ecologie die anderen laat excelleren en waar onze opdrachtgevers graag een blokje voor omrijden? Mail dan snel jouw cv en motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en hopelijk zitten we snel samen aan de koffie!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies? Neem dan contact op met Angelique Steevens via het nummer 088 44 02 900. Wil je ervaren hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Heb je nog niet zoveel ervaring?

Bekijk projectleider ecologie vacature

Meer details

Mogelijke functies
Projectleider ecologie
Adviseur ecologie
Vacature ecoloog

Standplaats
Nuenen of Breda

Gewenst aantal uren
32 – 40 uur in de week

Dienstverband
Vast

Werkvelden 
Ecologisch onderzoek

Quickscan Flora en Fauna
Aanvullend ecologisch onderzoek
Vergunningen & ontheffingen

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
deze vacature
Bekijk werken bij Tritium video
Read more
Tritium ecologie vacature

Projectleider Ecologie

Projectleider ecologie »

Projectleider ecologie

Tritium Advies is aan een gecontroleerde groeispurt bezig. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken dat ze voor bodemonderzoek, wateronderzoek, luchtonderzoek, geluidsonderzoek en ecologisch onderzoek toch echt bij ons moeten zijn. Om die groei bij te kunnen benen, hebben we mensen nodig. Zoals een projectleider ecologie voor 32-40 uur per week. We zijn op zoek naar een ecoloog met meerdere jaren werkervaring.

Jouw nieuwe baan

Wij kunnen de expertise van een projectleider ecologie uitstekend gebruiken op onze vestiging in Nuenen. Als projectleider ecologie werk je, in een compact én deskundig team. Jij zorgt dat opdrachtgevers en collega’s precies weten wat er moet gebeuren voordat bouwplannen gerealiseerd gaan worden. Jij leidt zowel quickscans flora en fauna als vervolgonderzoeken tot een goed einde. Alles voor een glashelder advies naar onze klanten.

Om wat voor projecten het gaat? Nou die verschillen nogal! Het kan zomaar zijn dat je op maandagochtend bezig bent met het detecteren van vleermuizen in Breda en op dinsdag bezig bent voor een gebiedsontheffing in provincie Limburg. Korte projecten, lange projecten: we hebben ze allemaal. Over een gebrek aan variatie zul je niet snel klagen. Wat wel vaststaat: onze projecten hebben alles te maken met veilig wonen, werken en leven. Alles met evenwicht tussen ecologie, economie en bescherming van de natuur.

Wat doe je precies?

Jij kunt bij Tritium Advies als projectleider ecologie héél veel gaan doen. Maar wees gerust: we hebben geen concrete plannen om jou voor de leeuwen te gooien. In goed overleg met jou stellen we een mooi pakket aan taken en verantwoordelijkheden samen. Jouw werk houdt in dat je:

 • het brein achter de uitvoering van ecologieprojecten bent, van A tot Z. Of beter gezegd: van O(fferteaanvraag) tot E(indrapportage + factuur). Het ligt allemaal in jouw handen;
 • vanuit een rol als deskundige opdrachtgevers en collega’s adviseert bij ecologische vraagstukken;
 • samen met jouw collega’s de klus klaart. Soms betekent dit dat je ecologisch onderzoek voor andere collega’s uitvoert of dat je bijspringt op een andere vestiging.

Dit vragen we van jou

Heb jij een hbo-/wo- diploma op zak? En is ecologie jouw tweede natuur? Dan zou het goed kunnen dat we een match hebben. Helemaal als de volgende punten óók op jou van toepassing zijn.

 • Je wilt alles weten over ecologie en ook disciplines als stikstof en ruimtelijke ordening hebben je interesse.
 • Je het kennis van (vervolgonderzoeken naar) vleermuizen, huismussen, steenuilen, rugstreeppadden en gierzwaluwen.
 • Beperkingen? Nee, jij denkt liever in mogelijkheden. En door jouw deskundigheid en enthousiasme doen anderen dat ook.
 • Je hebt stevige schouders en bezwijkt niet onder een portie gezonde werkdruk of stress. Van wat druk op de ketel ga jij zelfs harder fluiten.
 • Met jouw positief-kritische blik kijk je altijd naar mogelijke (interne) verbeterpunten. Denk je dat dingen slimmer of beter kunnen? Regel het maar!
 • Je hebt tenminste 2 jaar werkervaring als ecoloog.
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B, zodat je zelfstandig naar onderzoek locaties kunt rijden.

Vind jij dat jij de allerbeste persoon bent voor deze functie, maar heb je nog geen werkervaring? Dan dagen we jou uit om ons ervan te overtuigen dat we jou tóch aan moeten nemen.

Dit vind je bij Tritium

Er is maar weinig wat we bij Tritium Advies niet onderzoeken. Omdat het zo in onze natuur zit, verrichten we ook regelmatig een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Na onze meest recente editie kunnen we zonder gewetensbezwaren het volgende noemen:

 • Onze medewerkers (het zijn er ongeveer 75) zijn zeer tevreden over de arbeidsvoorwaarden. Zaken als de mooie winstuitkering en de mogelijkheid tot flexibel werken vallen in de smaak.
 • Ze zijn blij dat de concentratie bureaucratie binnen de Tritium-kantoren nagenoeg onmeetbaar is.
 • De sfeer binnen ons bedrijf hangt er goed bij.
 • Onze collega’s roemen de teamgeest. ‘Eén team, één taak’ werd genoemd. Soms zijn we net de luchtmacht, al blijven we in ons werk meestal dichter bij de grond.
 • De projecten die we draaien, worden uitdagend genoemd. Dat zijn ze trouwens ook.
 • Tritium’ers waarderen de vrijheid die ze bij ons krijgen. De mogelijkheid om zelf in grote mate invulling te geven aan de functie, krijgt goede recensies.
 • Van de kansen die je bij Tritium krijgt, droomt elke spits. Als je ons vertrouwen waarmaakt, kun je doorgroeien tot teamleider.
 • De sportievere collega’s, zoals de mooiweerwielrenners, vinden het prettig dat ze op kantoor kunnen douchen. En wij vinden het prettig als ze op hun ultralichte tweewieler naar kantoor komen.
 • Onze mensen zijn ook laaiend enthousiast over onze drie B’s: de barbecues, borrels, en de buitenlandreizen die eens per twee jaar zijn.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die projectleider ecologie die anderen laat excelleren en waar onze opdrachtgevers graag een blokje voor omrijden? Mail dan snel jouw cv en motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en hopelijk zitten we snel samen aan de koffie!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies? Neem dan contact op met Angelique Steevens via het nummer 088 44 02 900. Wil je ervaren hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Heb jij al meer ervaring?

Bekijk vacature senior ecoloog

Meer details

Mogelijke functies
Projectleider ecologie
Adviseur ecologie
Vacature ecoloog

Standplaats
Nuenen of Breda

Gewenst aantal uren
32 – 40 uur in de week

Dienstverband
Vast

Werkvelden 
Ecologisch onderzoek

Milieu

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
deze vacature
Bekijk werken bij Tritium video
Read more