...
Vacature Veldwerker

Senior veldwerker bodem

Senior veldwerker bodem »

Senior veldwerker bodem

Voor onze vestiging(en) in Breda, Nuenen en/of Waddinxveen zijn wij op zoek naar een senior veldwerker ter versterking van ons bodemteam. Als senior veldwerker ben je verantwoordelijk voor het volgens de juiste normen uitvoeren van de veldwerkzaamheden in het kader van milieuhygiënisch (water-)bodemonderzoek, asbestonderzoek en partijkeuringen grond en bouwstoffen. Wil je deel uitmaken van een team van professionals en ben je op zoek naar een dynamische en veelzijdige baan? Lees dan snel verder!

Vestiging Breda en/ of Nuenen | 32 – 40 uur per week

Bodemonderzoek- en advies

Van bodemonderzoek voor de haven van Antwerpen tot onderzoek voor een woning in Nijmegen, bij Tritium Advies werken we aan de meest uiteenlopende projecten. Groot of klein, voor een aantal maanden of voor een dag. Wat voor project het ook is, onze opdrachtgevers kunnen rekenen op gedegen onderzoek en een duidelijk advies, altijd.

Gezocht: (Ervaren) aanpakker die houdt van buiten werken!

Veilig wonen, werken en leven, wij leggen de basis

Bodemonderzoek, wateronderzoek, luchtonderzoek, geluidsonderzoek……bij Tritium Advies lopen we met meer dan 75 professionals iedere dag warm voor alles wat te maken heeft met veilig wonen, werken en leven. Dat is ook de reden dat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die, net als wij, gek zijn van meten en weten. Voel jij je aangesproken? Kijk dan hier of jij de volgende collega wilt worden.

Jouw Functie

De werkzaamheden bestaan uit een fysiek deel, zoals het uitvoeren van handboringen en het nemen van monsters. En een theoretisch deel, zoals het beschrijven van de bodem en het nauwkeurig (digitaal) vastleggen van de gegevens. Minstens zo belangrijk zijn de opleidingstaken. De senior veldwerker leidt junior veldwerkers en veldwerkers op. Daarnaast is hij medeverantwoordelijk voor periodiek boorploegoverleg, toolboxmeetings en veldwerkdagen, voor voorraadbeheer en inkoop van ge- en verbruiksartikelen. De senior veldwerker houdt nauw contact met de projectleiders op kantoor.

Functie-eisen

Jij bent ervaren, gecertificeerd, besluitvaardig en toe aan meer inhoud. Je weet precies wat er van je verwacht wordt en gaat daar verantwoordelijk mee om. Je draagt jouw kennis moeiteloos over. Je werkt nauwkeurig en bent betrokken bij je collega’s, daarnaast:

 • Beschik je over een afgeronde MBO-opleiding richting milieukunde (of gelijkwaardig) of heb je een vergelijkbaar kennisniveau.
 • Ben je gecertificeerd voor één of meerdere BRL-protocollen ( 2001, 2002, 2003, 2018 en/of 1001, 1002, 1003 1001.
 • Ben je in het bezit van je VCA (of bereid om deze te halen).
 • Heb je minimaal vier jaar relevante werkervaring.
 • Beschik je over een geldig B rijbewijs.

Herken je jezelf in deze eigenschappen? Dan is werken bij Tritium Advies de ideale job voor jou waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen en ontplooien.

Dit vind je bij Tritium

Er is maar weinig wat we bij Tritium Advies niet onderzoeken. Omdat het zo in onze natuur zit, verrichten we ook regelmatig een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Na onze meest recente editie kunnen we zonder gewetensbezwaren het volgende noemen:

 • Onze medewerkers (het zijn er ongeveer 75) zijn zeer tevreden over de arbeidsvoorwaarden. Zaken als de mooie winstuitkering en de mogelijkheid tot flexibel werken vallen in de smaak.
 • Ze zijn blij dat de concentratie bureaucratie binnen de Tritium-kantoren nagenoeg onmeetbaar is.
 • De sfeer binnen ons bedrijf hangt er goed bij.
 • Onze collega’s roemen de teamgeest. ‘Eén team, één taak’ werd genoemd. Soms zijn we net de luchtmacht, al blijven we in ons werk meestal dichter bij de grond.
 • De projecten die we draaien, worden uitdagend genoemd. Dat zijn ze trouwens ook.
 • Tritium’ers waarderen de vrijheid die ze bij ons krijgen. De mogelijkheid om zelf in grote mate invulling te geven aan de functie, krijgt goede recensies.
 • Van de kansen die je bij Tritium krijgt, droomt elke spits. Als je ons vertrouwen waarmaakt, zijn er genoeg kansen om door te kunnen groeien.
 • De sportievere collega’s, zoals de mooiweerwielrenners, vinden het prettig dat ze op kantoor kunnen douchen. En wij vinden het prettig als ze op hun ultralichte tweewieler naar kantoor komen.
 • Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom bieden wij jou als professional via de Tritium Acadamy persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke cursussen.
 • Onze mensen zijn ook laaiend enthousiast over onze vier B’s: de barbecues, borrels, bioscoopbezoeken en de buitenlandreizen die eens per twee jaar zijn.

Kom jij ons team versterken?

Zie jij jezelf helemaal in deze functie en heb jij het in je om uit te groeien tot die veldwerker waar iedere opdrachtgever om vraagt?
Mail dan zo snel mogelijk jouw CV + motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en hopelijk zitten we snel samen aan de koffie!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies? Neem dan contact op met Angelique Steevens via het nummer 088 44 02 900. Wil je ervaren hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer details

Mogelijke functies:
Veldwerker bodem
MKB’er
DLP’er

Standplaats
Breda, Nuenen en/of Waddinxveen

Gewenst aantal uren:
32 – 40 uur in de week

Dienstverband:
Vast

Werkvelden:
Bodemonderzoek
milieu

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
deze vacature
Bekijk werken bij Tritium video
Read more
Handheld-XRF

Senior projectleider bodem

Senior projectleider bodem »

Senior projectleider bodem

Tritium Advies is aan een gecontroleerde groeispurt bezig. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken dat ze voor bodemonderzoek, wateronderzoek, luchtonderzoek, geluidsonderzoek en asbestonderzoek toch echt bij ons moeten zijn. Om die groei bij te kunnen benen, hebben we mensen nodig. Zoals een senior projectleider bodem voor 32-40 uur per week.

Jouw nieuwe baan

Wij kunnen de expertise van een senior projectleider bodem uitstekend gebruiken op onze vestigingen in Breda, Nuenen en/of Waddinxveen. Jouw standplaats kan op één van deze vestigingen zijn. In deze rol is de regisseursstoel gereserveerd voor jou. Jij zorgt dat opdrachtgevers en je collega’s precies weten wat er moet gebeuren voordat de eerste paal de grond in gaat. Jij leidt de projecten tot een goed einde. Des te beter smaakt de champagne na afloop.

Om wat voor projecten het gaat? Nou die verschillen nogal! Het kan zomaar zijn dat je op maandag onderzoek doet op een Boxmeers bouwkavel en op dinsdag water onderzoekt in de Antwerpse haven. Korte projecten, lange projecten: we hebben ze allemaal. Over een gebrek aan variatie zul je niet snel klagen. Wat wel vaststaat: onze projecten hebben alles te maken met veilig wonen, werken en leven.

Wat doe je precies?

Als senior projectleider bodem kun je op alle Tritium-vestigingen werkzaam zijn. Maar wees gerust: nooit op meer dan één tegelijk. Jouw werk houdt in dat je:

 • het brein achter de uitvoering van grotere bodemprojecten bent, van A tot Z. Of beter gezegd: van O(fferteaanvraag) tot E(indrapportage + factuur). Het ligt allemaal in jouw handen;
 • vanuit een rol als deskundige opdrachtgevers adviseert bij (complexe) vraagstukken;
 • een vraagbaak bent voor andere projectleiders en hun de weg wijst.

Dit vragen we van jou

Heb jij een hbo-/wo- diploma op zak? En pronkt er al zeker tien jaar op je cv dat je grotere bodemprojecten leidt? Dan zou het goed kunnen dat we een match hebben. Helemaal als de volgende punten óók op jou van toepassing zijn.

 • Je wilt alles weten over bodem en ook disciplines als water, ruimtelijke ordening en asbest hebben je interesse.
 • Wij hebben geen visitekaartjes meer nodig, want dat ben jij. Onze opdrachtgevers vertrouwen blindelings op jouw adviezen en keer op keer blijkt dat dat helemaal terecht is.
 • Beperkingen? Nee, jij denkt liever in mogelijkheden. En door jouw deskundigheid en enthousiasme doen anderen dat ook.
 • Collega-projectleiders beschouwen je als senior. Niet dat ze de hele dag koffie voor je halen en hun stoel aan je afstaan, maar je biedt ze nieuwe inzichten waardoor ze verder kunnen groeien.
 • Je hebt stevige schouders en bezwijkt niet onder een portie gezonde werkdruk of stress. Van wat druk op de ketel ga jij zelfs harder fluiten.
 • Met jouw positief-kritische blik kijk je altijd naar mogelijke (interne) verbeterpunten. Denk je dat dingen slimmer of beter kunnen? Regel het maar!
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B, zodat je zelfstandig naar opdrachtgevers kunt rijden.

Vind jij dat jij de allerbeste persoon bent voor deze functie, maar heb je nog geen tien jaar werkervaring? Dan dagen we jou uit om ons ervan te overtuigen dat we jou tóch aan moeten nemen.

Dit vind je bij Tritium

De meest oprechte pluspunten aan werken bij Tritium, komen natuurlijk vanuit onze collega’s. We hebben ze hieronder op een rij gezet:

 • Onze medewerkers (het zijn er ongeveer 75) zijn erg tevreden over de arbeidsvoorwaarden
 • De directe communicatie en korte lijnen binnen de Tritium worden als prettig ervaren, zowel door onze collega’s als onze klanten
 • De vrijheid die je bij ons krijgt en de mogelijkheid om zelf in grote mate invulling te geven aan hun functie wordt gewaardeerd
 • De prettige, informele sfeer. Daarbij roemen onze collega’s de teamgeest.
 • We zijn een platte organisatie dus je invloed is vlug merkbaar en je inbreng waardevol
 • De sportievere collega’s vinden het prettig dat ze op kantoor kunnen douchen.
 • Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. We bieden daarom via de Tritium Academy persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke cursussen.
 • Niet onbelangrijk: er is met regelmaat tijd voor ontspanning en gezelligheid. Denk hierbij aan onze Tritium activiteiten, regelmatig een goede borrel of spellenavond of een reis naar het buitenland met het hele team.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die senior die anderen laat excelleren en waar onze opdrachtgevers graag een blokje voor omrijden? Mail dan snel jouw cv en motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en hopelijk zitten we snel samen aan de koffie!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies? Neem dan contact op met Angelique Steevens via het nummer 088 44 02 900. Wil je ervaren hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Meer details

Mogelijke functies
Projectleider bodem
Adviseur bodem

Standplaats
Breda, Nuenen en/of Waddinxveen

Gewenst aantal uren
32 – 40 uur in de week

Dienstverband
Vast

Werkvelden 
Bodemonderzoek

milieu

Wat doe je?

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
deze vacatureBekijk werken bij Tritium video
Read more
Projectmedewerker bodemsanering

Medior projectleider bodem

Medior projectleider bodem »

Medior projectleider bodem

Tritium Advies is aan een gecontroleerde groeispurt bezig. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken dat ze voor bodemonderzoek toch echt bij ons moeten zijn. Om die groei bij te kunnen benen, hebben we mensen nodig. Zoals een medior projectleider bodem voor 32-40 uur per week. En daar gaat deze vacaturetekst over.

Jouw nieuwe baan

Op onze vestiging in Breda, Nuenen en/of Waddinxveen kunnen we de expertise van een medior projectleider bodem uitstekend gebruiken. In deze rol ligt de coördinatie van de projecten helemaal in je eigen handen. Jij kan prima zelfstandig aan de slag en waar nodig trek je op tijd aan de bel, of spring je zelf bij collega’s die je hulp nodig hebben. Alles om de projecten op tijd en met een goed resultaat af te kunnen ronden. Om een beeld te geven van de variatie aan projecten; het kan zomaar zijn dat je op maandag onderzoek doet op een bouwkavel in Best en op dinsdag de waterbodem onderzoekt in de Antwerpse haven. Korte projecten, lange projecten: we hebben ze allemaal. Over een gebrek aan variatie zul je niet snel klagen. Wat wel vaststaat: onze projecten hebben alles te maken met veilig wonen, werken en leven.

Wat doe je precies?

Als medior projectleider bodem ben je werkzaam op een vaste Tritium-vestiging, deze wordt in overleg met jou bepaald. Nadat we je goed hebben ingewerkt, ben je:

 • verantwoordelijk voor je eigen projecten, van offerte tot eind- rapportage en factuur;
 • een deskundige, je adviseert opdrachtgevers bij (complexe) vraagstukken;
 • een vraagbaak voor andere (junior) projectleiders, je wijst hun de weg en helpt ze waar nodig om de klus te klaren.

Dit vragen we van jou

Heb jij een hbo-/wo- diploma op zak? En pronkt er al zeker vijf jaar op je cv dat je ervaring hebt met het uitvoeren van bodemonderzoek? Dan zou het goed kunnen dat we een match hebben. Helemaal als de volgende punten óók op jou van toepassing zijn.

 • Je wilt alles weten over bodems en ook disciplines als geluid, bouwfysica en asbest hebben je interesse.
 • Wij hebben geen visitekaartjes meer nodig, want dat ben jij. Onze opdrachtgevers vertrouwen blindelings op jouw adviezen en keer op keer blijkt dat dat helemaal terecht is.
 • Beperkingen? Nee, jij denkt liever in mogelijkheden. En door jouw deskundigheid en enthousiasme doen anderen dat ook.
 • Collega-projectleiders beschouwen je als deskundige. Niet dat ze de hele dag de oren van je hoofd vragen, maar je geeft ze advies waardoor ze verder kunnen groeien.
 • Je hebt stevige schouders en bezwijkt niet onder een portie gezonde werkdruk of stress. Van wat druk op de ketel ga jij zelfs harder fluiten.
 • Met jouw positief-kritische blik kijk je altijd naar mogelijke (interne) verbeterpunten. Denk je dat dingen slimmer of beter kunnen? Regel het maar!
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B, zodat je zelfstandig naar opdrachtgevers kunt rijden.

Vind jij dat jij de allerbeste persoon bent voor deze functie, maar heb je nog geen vijf jaar werkervaring? Dan dagen we jou uit om ons ervan te overtuigen dat we jou tóch aan moeten nemen.

Dit vind je bij Tritium

Er is maar weinig wat we bij Tritium Advies niet onderzoeken. Omdat het zo in onze natuur zit, verrichten we ook regelmatig een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Na onze meest recente editie kunnen we zonder gewetensbezwaren het volgende noemen:

 • Onze medewerkers (het zijn er ongeveer 70) zijn zeer tevreden over de arbeidsvoorwaarden.
 • De directe communicatie en korte lijnen binnen de Creon Groep worden als prettig ervaren, zowel door onze collega’s als onze klanten
 • De vrijheid die je bij ons krijgt en de mogelijkheid om zelf in grote mate invulling te geven aan hun functie wordt gewaardeerd
 • De prettige, informele sfeer. Daarbij roemen onze collega’s de teamgeest.
 • We zijn een platte organisatie dus je invloed is vlug merkbaar en je inbreng waardevol
 • Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. We bieden daarom via de Tritium Academy persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke cursussen.
 • Niet onbelangrijk: er is met regelmaat tijd voor ontspanning en gezelligheid. Denk hierbij aan onze Tritium activiteiten, regelmatig een goede borrel of spellenavond of een reis naar het buitenland met het hele team.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die projectleider die anderen laat excelleren en waar onze opdrachtgevers graag een blokje voor omrijden? Mail dan snel jouw cv en motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en hopelijk zitten we snel samen aan de koffie!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies? Neem dan contact op met Angelique Steevens via het nummer 088 44 02 900. Wil je ervaren hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Heb jij al meer ervaring?

Bekijk de Senior functie

Meer details

Mogelijke functies
Projectleider bodem
Adviseur bodem

Standplaats
Breda, Nuenen en/of Waddinxveen

Gewenst aantal uren
32 – 40 uur in de week

Dienstverband
Vast

Werkvelden 
Bodemonderzoek

Milieu

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
deze vacature
Bekijk werken bij Tritium video
Read more
Junior projectleider bodem adviseur

Junior Projectleider Bodem

Junior projectleider bodem »

Junior projectleider bodem

Tritium Advies groeit als een gezonde pup. We worden groter en dat gaat best snel. Dat is onze eigen schuld, doordat wij ons één keer hebben vergrepen aan een Wij-van-WC-Eend-achtige uitspraak: we zijn goed in wat we doen. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken dat ze voor bodemonderzoek, wateronderzoek, luchtonderzoek, asbestonderzoek en geluidsonderzoek bij ons moeten aankloppen. Daarom zijn we op zoek naar een junior projectleider bodem & bouwstoffen (32-40 uur per week) die er geen moeite mee heeft om zelf zijn of haar droombaan mee op te tuigen.

Jouw nieuwe job in een notendop

Als junior projectleider bodem & bouwstoffen werk je aan heel verschillende projecten op het gebied van veilig wonen, werken en leven. De ene dag onderzoek je de grond van een bouwkavel in Gulpen en een week later doe je een onderzoek in de haven van Antwerpen. Soms ben je een dag bezig, maar het kan ook voorkomen dat je maanden aan hetzelfde project werkt.

Onze projecten zijn héél verschillend, maar er is één duidelijke overeenkomst: onze opdrachtgevers kunnen er áltijd blindelings op vertrouwen dat jouw onderzoek degelijk is en jouw advies helder is als een bergmeer in Oostenrijk. Samen met jouw collega’s voer je dagelijks bodemprojecten, partijkeuringen of onderzoeken naar de milieuhygiënische kwaliteit van bouw- of afvalstoffen uit.

De junior projectleider bodem & bouwstoffen die wij zoeken, mag zijn of haar werkplek inrichten op onze vestiging in Nuenen en/of in Breda. Omdat we vinden dat je op kantoor of op een projectlocatie van grotere waarde bent dan op de weg, werk je vanuit de vestiging die het dichtst bij jouw huis ligt.

Wat doe je precies?

Jij kunt bij Tritium Advies als junior projectleider bodem & bouwstoffen héél veel gaan doen. Maar wees gerust: we hebben geen concrete plannen om jou voor de leeuwen te gooien. In goed overleg met jou stellen we een mooi pakket aan taken en verantwoordelijkheden samen. Wanneer je eenmaal bent warmgedraaid:

 • voer je zelfstandig partijkeuringen uit. Van A tot Z, dus van offerteaanvraag tot en met de eindrapportage. Ook de projectadministratie is bij jou in veilige handen;
 • ga je, samen met ervaren projectleiders, andere projecten doen. Let op: je kunt weleens véél van ze leren;
 • help je collega’s die twee extra handjes kunnen gebruiken. Samen klaren jullie de klus.

Dit vragen we van jou

Voordat we ons verlanglijstje onthullen, eerst een vraag (eigenlijk twee): heb jij een hbo-/wo- diploma op zak en heb jij een passie voor alles wat met bodem en bouwstoffen te maken heeft? Als het antwoord ja is, mag je doorrijden naar het volgende loket. En als de volgende punten ook op jou van toepassing zijn, staat wat ons betreft niets een mooie samenwerking meer in de weg.

 • Je leert het liefst iedere dag iets nieuws. Een junior-functie is nog maar het begin voor jou, want je wilt jezelf graag ontwikkelen.
 • Je zet graag dat stapje extra om opdrachtgevers positief te verrassen met de állerbeste service.
 • In je communicatie naar anderen ben je open, helder en altijd correct.
 • Je werkt zelfstandig, maar weet je collega’s makkelijk te vinden voor overleg of advies.
 • Met jouw positief-kritische blik kijk je altijd naar mogelijke (interne) verbeterpunten. Denk je dat dingen slimmer of beter kunnen? Regel het maar!
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B, zodat je zelfstandig naar opdrachtgevers kunt rijden.

Dit vind je bij Tritium

Er is maar weinig wat we bij Tritium Advies niet onderzoeken. Omdat het zo in onze natuur zit, verrichten we ook regelmatig een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Na onze meest recente editie kunnen we zonder gewetensbezwaren het volgende noemen:

 • Onze medewerkers (het zijn er ongeveer 75) zijn zeer tevreden over de arbeidsvoorwaarden. Zaken als de mooie winstuitkering en de mogelijkheid tot flexibel werken vallen in de smaak.
 • Ze zijn blij dat de concentratie bureaucratie binnen de Tritium-kantoren nagenoeg onmeetbaar is.
 • De sfeer binnen ons bedrijf hangt er lekker bij.
 • Onze collega’s roemen de teamgeest. ‘Eén team, één taak’ werd genoemd. Soms zijn we net de Luchtmacht, al blijven we in ons werk meestal dichter bij de grond.
 • De projecten die we draaien, worden uitdagend genoemd.
 • Tritium’ers waarderen de vrijheid die ze bij ons krijgen. De mogelijkheid om zelf in grote mate invulling te geven aan de functie, krijgt goede recensies.
 • Van de kansen die je bij Tritium krijgt, droomt elke spits. Als je ons vertrouwen waarmaakt, kun je doorgroeien tot medior projectleider.
 • De sportievere collega’s, zoals de mooiweerwielrenners, vinden het prettig dat ze op kantoor kunnen douchen. En wij vinden het prettig als ze op hun ultralichte tweewieler naar kantoor komen.
 • Onze mensen zijn ook laaiend enthousiast over onze vier B’s: de barbecues, borrels, bioscoopbezoeken en de buitenlandreizen die eens per twee jaar zijn.

Kom jij ons team versterken?

Sta jij te springen om je functietitel op LinkedIn te veranderen in Junior Projectleider Bodem en bouwstoffen – en daarna de verdiende felicitaties van je connecties in ontvangst te nemen? Mail dan snel jouw cv en motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies? Neem dan contact op met Angelique Steevens via het nummer 088 44 02 900. Wil je ervaren hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Meer details

Mogelijke functies
Projectleider bodem
Adviseur bodem

Standplaats
Nuenen

Gewenst aantal uren
32 – 40 uur in de week

Dienstverband
Vast

Werkvelden 
Bodemonderzoek

milieu

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
deze vacature
Bekijk werken bij Tritium video
Read more
Tritium Advies

Junior veldwerker bodem

Junior veldwerker bodem »

Junior veldwerker bodem

Voor onze vestiging(en) in Breda en/ of Nuenen zoeken wij een enthousiaste junior veldwerker bodem (32 tot 40 uur per week). Als junior veldwerker bodem bij Tritium ben je een echte aanpakker en/ of doorzetter en hou je van buiten werken. Wil je deel uitmaken van een team van professionals en ben je op zoek naar een dynamische en veelzijdige baan? Lees dan snel verder!

Vestiging Breda en/ of Nuenen | 32 – 40 uur per week

Bodemonderzoek- en advies

Van bodemonderzoek voor de haven van Antwerpen tot onderzoek voor een woning in Nunhem, bij Tritium Advies werken we aan de meest uiteenlopende projecten. Groot of klein, voor een aantal maanden of voor een dag. Wat voor project het ook is, onze opdrachtgevers kunnen rekenen op gedegen onderzoek en een duidelijk advies, altijd.

Gezocht: Aanpakker die houdt van buiten werken!

Veilig wonen, werken en leven, wij leggen de basis

Bodemonderzoek, wateronderzoek, luchtonderzoek, geluidsonderzoek……bij Tritium Advies lopen we met meer dan 75 professionals iedere dag warm voor alles wat te maken heeft met veilig wonen, werken en leven. Dat is ook de reden dat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die, net als wij, gek zijn van meten en weten. Voel jij je aangesproken? Kijk dan hier of jij de volgende collega wilt worden.

Jouw Functie

In de functie van junior veldwerker bodem voer je dagelijks zelfstandig, of in teamverband, bodemonderzoek uit op één of meerdere locaties in Nederland. Je zult veel werken in de buitenlucht en voert diverse bodemonderzoeken zoals verkennend bodemonderzoek, watermonsterneming, en depotmonstering uit. De werkzaamheden vinden plaats door het gehele land vanuit één van onze vestigingen in Breda, Nuenen en/ of Rijkevoort. Je onderhoudt contact met de opdrachtgever op locatie en rapporteert de resultaten door aan het team op kantoor.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding richting milieukunde of vergelijkbaar, je bent SIKB BRL 2001, 2002, 1001 gecertificeerd (of bereid om deze te halen) en in het bezit van VCA (of bereid om deze te halen). Belangrijk is dat je oplossingsgericht bent en meedenkt met de klant. Je dient flexibel en communicatief sterk te zijn zodat we optimaal jouw kwaliteiten kunnen benutten. Je moet je verantwoordelijkheid (durven) te nemen en dient het werk fysiek aan te kunnen. Van onze veldwerkers verwachten wij, dat hij/zij integer en onafhankelijk is, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en nauwkeurig conform de BRL protocollen de werkzaamheden uitvoert. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Het is daarnaast van belang dat:
• Je in het bezit van rijbewijs B bent;
• Je houdt van aanpakken en het fijn vindt om buiten te werken;
• Je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt;

Herken je jezelf in deze eigenschappen? Dan is werken bij Tritium Advies de ideale job voor jou waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen en ontplooien.

Dit vind je bij Tritium

Er is maar weinig wat we bij Tritium Advies niet onderzoeken. Omdat het zo in onze natuur zit, verrichten we ook regelmatig een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Na onze meest recente editie kunnen we zonder gewetensbezwaren het volgende noemen:

 • Onze medewerkers (het zijn er ongeveer 75) zijn zeer tevreden over de arbeidsvoorwaarden. Zaken als de mooie winstuitkering en de mogelijkheid tot flexibel werken vallen in de smaak.
 • Ze zijn blij dat de concentratie bureaucratie binnen de Tritium-kantoren nagenoeg onmeetbaar is.
 • De sfeer binnen ons bedrijf hangt er goed bij.
 • Onze collega’s roemen de teamgeest. ‘Eén team, één taak’ werd genoemd. Soms zijn we net de luchtmacht, al blijven we in ons werk meestal dichter bij de grond.
 • De projecten die we draaien, worden uitdagend genoemd. Dat zijn ze trouwens ook.
 • Tritium’ers waarderen de vrijheid die ze bij ons krijgen. De mogelijkheid om zelf in grote mate invulling te geven aan de functie, krijgt goede recensies.
 • Van de kansen die je bij Tritium krijgt, droomt elke spits. Als je ons vertrouwen waarmaakt, zijn er genoeg kansen om door te kunnen groeien.
 • De sportievere collega’s, zoals de mooiweerwielrenners, vinden het prettig dat ze op kantoor kunnen douchen. En wij vinden het prettig als ze op hun ultralichte tweewieler naar kantoor komen.
 • Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom bieden wij jou als professional via de Tritium Acadamy persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke cursussen.
 • Onze mensen zijn ook laaiend enthousiast over onze vier B’s: de barbecues, borrels, bioscoopbezoeken en de buitenlandreizen die eens per twee jaar zijn.

Kom jij ons team versterken?

Zie jij jezelf helemaal in deze functie en heb jij het in je om uit te groeien tot die veldwerker waar iedere opdrachtgever om vraagt?
Mail dan zo snel mogelijk jouw CV + motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en hopelijk zitten we snel samen aan de koffie!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies? Neem dan contact op met Angelique Steevens via het nummer 088 44 02 900. Wil je ervaren hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer details

Mogelijke functies:
Veldwerker bodem
Adviseur bodem

Gewenst aantal uren:
32 – 40 uur in de week

Dienstverband:
Vast

Werkvelden:
Bodemonderzoek
milieu

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
deze vacature
Read more
Open sollicitatie

Projectleider bodemsanering

Projectleider bodemsanering »

Projectleider bodemsanering

Tritium Advies is uit de kluiten gegroeid. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken dat ze niet alleen voor bodemonderzoek, maar ook voor bodemsaneringen toch echt bij ons moeten zijn. Om die groei bij te kunnen benen, hebben we mensen nodig. Zoals een projectleider bodemsanering voor 32-40 uur per week. Lees hieronder meer.

Jouw nieuwe baan

Tritium Advies heeft drie vestigingen: in Nuenen, Breda en Rijkevoort. Wij kunnen de expertise van een projectleider bodemsanering uitstekend gebruiken. Als projectleider bodemsanering ben je werkzaam op onze vestiging in Breda en/of Nuenen. Deze rol is weggelegd voor een enthousiast persoon die creatieve en duurzame oplossingen kan bedenken voor uiteenlopende bodemsaneringsvraagstukken.

Onze projecten kunnen variëren van een grote ex situ – sanering in de haven van Dordrecht tot een in situ – sanering in een achtertuin in Best. Over een gebrek aan variatie zul je niet snel klagen. Wat wel vaststaat: Onze projecten hebben alles te maken met veilig wonen, werken en leven.

Wat doe je precies?

Als projectleider bodemsanering ben je werkzaam op een vaste Tritium-vestiging, deze wordt in overleg met jou bepaald. Jouw werk houdt in dat je:

 • Bodemsaneringsprojecten krijgt waar je zelf verantwoordelijk voor bent, van A tot Z. Of beter gezegd: van O(fferteaanvraag) tot E(indrapportage). Het ligt allemaal in jouw handen;
 • veel samenwerkt met andere projectleiders, je helpt ze waar nodig om de klus te klaren;
 • zelfstandig bodemsaneringen uitvoert en de relatie onderhoudt met de opdrachtgevers.

Dit vragen we van jou

Heb jij een hbo-/wo- diploma op zak? Pronkt er al zeker drie jaar op je cv dat je ervaring hebt met het uitvoeren van bodemsaneringen? Dan zou het goed kunnen dat we een match hebben. Helemaal als de volgende punten óók op jou van toepassing zijn.

 • Je hebt een passie voor het bodem vakgebied, met name saneringsvraagstukken vind je interessant.
 • Je beschikt over een flinke dosis analytisch denkvermogen, een complete probleemstelling in kaart brengen bij de opdrachtgever is voor jou geen probleem.
 • Je bent een vraagbaak voor je collega’s op het gebied van bodemsaneringen.
 • Je vindt het leuk om (junior) collega’s aan te sturen en te begeleiden.
 • Je hebt een positief kritisch blik naar de huidige manier van werken en staat open om verbeteringen door te voeren.
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B, zodat je zelfstandig naar opdrachtgevers kunt rijden.

Vind jij dat jij de allerbeste persoon bent voor deze functie, maar heb je nog geen drie jaar werkervaring? Dan dagen we jou uit om ons ervan te overtuigen dat we jou tóch aan moeten nemen.

Dit vind je bij Tritium

Er is maar weinig wat we bij Tritium Advies niet onderzoeken. Omdat het zo in onze natuur zit, verrichten we ook regelmatig een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Na onze meest recente editie kunnen we zonder gewetensbezwaren het volgende noemen:

 • Onze medewerkers (het zijn er ongeveer 75) zijn zeer tevreden over de arbeidsvoorwaarden. Zaken als de mooie winstuitkering en de mogelijkheid tot flexibel werken vallen in de smaak.
 • Ze zijn blij dat de concentratie bureaucratie binnen de Tritium-kantoren nagenoeg onmeetbaar is.
 • De sfeer binnen ons bedrijf hangt er goed bij.
 • Onze collega’s roemen de teamgeest. ‘Eén team, één taak’ werd genoemd. Soms zijn we net de luchtmacht, al blijven we in ons werk meestal dichter bij de grond.
 • De projecten die we draaien, worden uitdagend genoemd. Dat zijn ze trouwens ook.
 • Tritium’ers waarderen de vrijheid die ze bij ons krijgen. De mogelijkheid om zelf in grote mate invulling te geven aan de functie, krijgt goede recensies.
 • Van de kansen die je bij Tritium krijgt, droomt elke spits. Als je ons vertrouwen waarmaakt, zijn er genoeg kansen om door te kunnen groeien.
 • De sportievere collega’s, zoals de mooiweerwielrenners, vinden het prettig dat ze op kantoor kunnen douchen. En wij vinden het prettig als ze op hun ultralichte tweewieler naar kantoor komen.
 • Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom bieden wij jou als professional via de Tritium Academy persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke cursussen.
 • Onze mensen zijn ook laaiend enthousiast over onze vier B’s: de barbecues, borrels, bioscoopbezoeken en de buitenlandreizen die eens per twee jaar zijn.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die projectleider die anderen laat excelleren en waar onze opdrachtgevers graag een blokje voor omrijden? Mail dan snel jouw cv en motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en hopelijk zitten we snel samen aan de koffie!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies? Neem dan contact op met Angelique Steevens via het nummer 088 44 02 900. Wil je ervaren hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer details

Mogelijke functies
Projectleider bodemsanering
Adviseur bodemsanering

Standplaats
Breda en/of Nuenen

Gewenst aantal uren
32 – 40 uur in de week

Dienstverband
Vast

Werkvelden 
Bodemonderzoek
Bodemsanering
Milieu

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
DEZE VACATURE
Bekijk werken bij Tritium video
Read more