...
Tritium(267of272)

Projectondersteuning Leefomgeving

Vacature projectondersteuning leefomgeving »

Projectmedewerker asbest

Tritium Advies is flink aan het groeien. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken dat ze niet alleen voor milieuonderzoeken maar ook voor asbest vraagstukken toch echt bij ons moeten zijn. Om die groei bij te kunnen benen, hebben we meer collega’s nodig. Zoals een projectondersteuning leefomgeving voor 24 tot 32 uur per week.

Jouw nieuwe baan

In verband met de groei van onze asbestafdeling zoeken wij voor onze vestiging in Rijkevoort een enthousiaste projectmedewerker. Ben jij de duizendpoot die we zoeken? Om je een beeld te geven van wat wij doen: Van het inventariseren van enkele honderden bergingen voor een woningbouwvereniging in Boxmeer tot een asbestonderzoek voor een woning in het centrum van Breda; bij Tritium Advies werken we aan de meest uiteenlopende projecten. Groot of klein, voor een aantal maanden of voor een paar uur. Wat voor project het ook is, onze opdrachtgevers kunnen rekenen op gedegen onderzoek en een duidelijk advies, altijd.

Wat doe je precies?

Als projectmedewerker asbest ben jij bezig met zowel de planning/voorbereiding als de oplevering van diverse asbestprojecten (en alles daartussen in). Je werkt in principe vanuit de vestiging in Rijkevoort, in een enthousiast, groeiend asbestteam. Nadat je goed ingewerkt bent:

 • is géén dag hetzelfde;
 • verzorg jij de planning van de uit te voeren projecten;
 • bereid je de projecten voor onze asbestafdeling tot in de puntjes voor;
 • ben jij die spin in het web en contactpersoon voor onze opdrachtgevers;
 • voer je ondersteunende administratieve werkzaamheden uit van de offerteaanvraag tot en met de facturatie;
 • werk je in teamverband samen met ervaren projectleiders & deskundig inventariseerders asbest en zorg je dat, wanneer collega’s hulp nodig hebben, je samen de klus klaart.

Dit vragen we van jou

Heb jij (tenminste) een MBO-diploma op zak met bij voorkeur aantoonbare werkervaring met plannen, ondersteunen en het meedraaien met projecten? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die we zoeken. Zeker weten dat Tritium Advies echt bij jou past? Kijk of je ‘ja’ kunt zeggen op deze punten:

 • je leert het liefst iedere dag iets nieuws;
 • een projectmedewerker- functie is nog maar het begin voor jou;
 • je zet graag dat stapje extra om onze klanten de beste service te kunnen geven;
 • in je communicatie naar anderen ben je open, helder en altijd correct;
 • je werkt (graag) zelfstandig maar weet je collega’s te vinden voor overleg of advies;
 • je bezit over een hands-on mentaliteit;
 • je werkt makkelijk met computers en software zoals bijvoorbeeld Office en dergelijke;
 • je kunt goed overweg met de mail en telefoon;
 • je bezit over enige kennis van asbest en/ of bouw (pré). Maar dit is zeker geen must!

Ben jij deze omschrijving maar mis je de bijbehorende ervaring? Zie het dan als een uitdaging om ons ervan te overtuigen dat jij de kandidaat voor deze functie bent.

Dit vind je bij Tritium

Er is maar weinig wat we bij Tritium Advies niet onderzoeken. Omdat het zo in onze natuur zit, verrichten we ook regelmatig een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Na onze meest recente editie kunnen we zonder gewetensbezwaren het volgende noemen:

 • Onze medewerkers (het zijn er ongeveer 75) zijn zeer tevreden over de arbeidsvoorwaarden. Zaken als de mooie winstuitkering en de mogelijkheid tot flexibel werken vallen in de smaak.
 • Ze zijn blij dat de concentratie bureaucratie binnen de Tritium-kantoren nagenoeg onmeetbaar is.
 • De sfeer binnen ons bedrijf hangt er goed bij.
 • Onze collega’s roemen de teamgeest. ‘Eén team, één taak’ werd genoemd. Soms zijn we net de luchtmacht, al blijven we in ons werk meestal dichter bij de grond.
 • De projecten die we draaien, worden uitdagend genoemd. Dat zijn ze trouwens ook.
 • Tritium’ers waarderen de vrijheid die ze bij ons krijgen. De mogelijkheid om zelf in grote mate invulling te geven aan de functie, krijgt goede recensies.
 • Van de kansen die je bij Tritium krijgt, droomt elke spits. Als je ons vertrouwen waarmaakt, kun je doorgroeien tot projectleider.
 • De sportievere collega’s, zoals de mooiweerwielrenners, vinden het prettig dat ze op kantoor kunnen douchen. En wij vinden het prettig als ze op hun ultralichte tweewieler naar kantoor komen.
 • Onze mensen zijn ook laaiend enthousiast over onze vier B’s: de barbecues, borrels, bioscoopbezoeken en de buitenlandreizen die eens per twee jaar zijn.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die projectmedewerker met ambitie en goede rapportage skills waar onze opdrachtgevers graag een blokje voor omrijden? Mail dan snel jouw cv en motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en hopelijk zitten we snel samen aan de koffie!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies? Neem dan contact op met Angelique Steevens via het nummer 088 44 02 900. Wil je ervaren hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer details

Mogelijke functies:
Projectmedewerker
Werkvoorbereider
Klantbeheerder

Standplaats
Breda, Nuenen en/of Rijkevoort

Gewenst aantal uren:
24-32 uur in de week

Dienstverband:
Vast

Werkvelden:
Asbest
Bouw

Administratief en secretarieel

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
deze vacatureBekijk werken bij Tritium video
Read more
Werken bij Tritium

Projectleider asbest

Projectleider asbest »

Projectleider asbest

 

Wil jij graag onderdeel zijn van een hecht team bij een betrokken werkgever? Dan ben je bij ons op de goede plek. Bij Tritium Advies zijn we experts in bodem-, milieu- en duurzaamheidsonderzoeken. In het team Asbest zoeken we momenteel een Projectleider asbest die het team komt versterken. Ben jij de versterking die wij zoeken?

De functie alvast voor je samengevat

 • Je werkt in een gemoedelijke en platte organisatie waar we van aanpakken houden
 • Zeer uiteenlopende opdrachten, opdrachtgevers en locaties
 • Je draagt mooie asbestprojecten van offerte tot inventarisatie tot rapportage

Wat kun je bij ons verwachten?

Bij Tritium kom je terecht in een prettige, informele werksfeer met directe communicatie, een echte teamspirit en korte lijnen; eigenschappen waar zowel wij, als onze klanten enthousiast over zijn. Je zult met name aan het werk zijn in Brabant, Limburg en Zuid-Gelderland. Hier werk je aan projecten met multifunctionele gebouwen tot aan gehele woonwijken van woningbouwverenigingen.

Kortom: je stapt in een afwisselende functie waarbij je niet alleen nauw samenwerkt met je directe collega’s binnen het team Asbest, maar schakelt zo nodig ook met andere kennisgebieden binnen onze organisatie zoals Bodem en Ruimtelijke Ordening.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Als Projectleider asbest werk je in een compact en deskundig team. Jij zorgt met jouw asbest-expertise ervoor dat de asbestinventarisaties succesvol worden uitgevoerd en gerapporteerd. Je vindt bij ons de meest uiteenlopende asbestprojecten.

Het ene project is binnen enkele dagen achter de rug, het andere vergt meerdere maanden de tijd. Wat voor project je ook voor je kiezen krijgt, onze opdrachtgevers en je collega’s kunnen altijd rekenen op jouw grondige inventarisaties en een heldere advies.

Wil je meer weten over de grote diversiteit aan opdrachtgevers waarvoor je aan de slag gaat? Kijk dan zeker ook naar de mooie asbestprojecten op onze nieuwspagina.

Wie wij zoeken

Je hebt ervaring in het inventariseren van, en/of rapporteren over, asbestprojecten

 • Je hebt een MBO- of HBO-opleiding afgerond
 • In je communicatie naar anderen ben je open, helder en correct
 • Je weet wat veilig werken met asbest inhoudt en handelt hiernaar
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in spreken en schrijven
 • Natuurlijk heb je een grote interesse in vakgebied asbest én aansluitende vakgebieden

Wat we je bieden

 • Een salaris van tussen de €2150,- en €3450,- (o.b.v. 40u p/week)
 • Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en invulling van je functie
 • Mogelijkheid tot het volgen van vakinhoudelijke cursussen
 • Een professionele werkomgeving en goede werkuitrusting
 • Sterke teamgeest en een prettige, informele sfeer

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die Projectleider asbest die wij zoeken? Mail dan snel jouw cv en motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl of vul ons sollicitatieformulier in en wie weet zitten we binnenkort samen voor een kennismaking!

Nog meer weten over Tritium?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een algemene vraag over Tritium Advies? Neem dan contact met ons op via 088 44 02 900. Wil je een indruk krijgen hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers of bekijk onze bedrijfsfilm.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Meer details

Aantal uren
32 – 40 uur in de week

Dienstverband
Vast

Werkvelden 
Asbest advies
Asbestinventarisatie
Asbestonderzoek
Asbest saneren
Asbest analyse

Contactpersoon

Angelique Steevens

Tel. 088 44 02 900

Solliciteer direct
deze vacature
Bekijk werken video
Read more
Tritium(267of272)

Projectmedewerker Asbest

Vacature projectmedewerker asbest »

Projectmedewerker asbest

Tritium Advies is flink aan het groeien. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken dat ze niet alleen voor milieuonderzoeken maar ook voor asbest vraagstukken toch echt bij ons moeten zijn. Om die groei bij te kunnen benen, hebben we meer collega’s nodig. Zoals een projectmedewerker asbest voor 24 tot 32 uur per week.

Jouw nieuwe baan

In verband met de groei van onze asbestafdeling zoeken wij voor onze vestiging in Rijkevoort een enthousiaste projectmedewerker asbest. Ben jij de duizendpoot die we zoeken? Om je een beeld te geven van wat wij doen: Van het inventariseren van enkele honderden bergingen voor een woningbouwvereniging in Boxmeer tot een asbestonderzoek voor een woning in het centrum van Breda; bij Tritium Advies werken we aan de meest uiteenlopende projecten. Groot of klein, voor een aantal maanden of voor een paar uur. Wat voor project het ook is, onze opdrachtgevers kunnen rekenen op gedegen onderzoek en een duidelijk advies, altijd.

Wat doe je precies?

Als projectmedewerker asbest ben jij bezig met zowel de planning/voorbereiding als de oplevering van diverse asbestprojecten (en alles daartussen in). Je werkt in principe vanuit de vestiging in Rijkevoort, in een enthousiast, groeiend asbestteam. Nadat je goed ingewerkt bent:

 • is géén dag hetzelfde;
 • verzorg jij de planning van de uit te voeren projecten;
 • bereid je de projecten voor onze asbestafdeling tot in de puntjes voor;
 • ben jij die spin in het web en contactpersoon voor onze opdrachtgevers;
 • voer je ondersteunende administratieve werkzaamheden uit van de offerteaanvraag tot en met de facturatie;
 • werk je in teamverband samen met ervaren projectleiders & deskundig inventariseerders asbest en zorg je dat, wanneer collega’s hulp nodig hebben, je samen de klus klaart.

Dit vragen we van jou

Heb jij (tenminste) een MBO-diploma op zak met bij voorkeur aantoonbare werkervaring met plannen, ondersteunen en het meedraaien met projecten? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die we zoeken. Zeker weten dat Tritium Advies echt bij jou past? Kijk of je ‘ja’ kunt zeggen op deze punten:

 • je leert het liefst iedere dag iets nieuws;
 • een projectmedewerker- functie is nog maar het begin voor jou;
 • je zet graag dat stapje extra om onze klanten de beste service te kunnen geven;
 • in je communicatie naar anderen ben je open, helder en altijd correct;
 • je werkt (graag) zelfstandig maar weet je collega’s te vinden voor overleg of advies;
 • je bezit over een hands-on mentaliteit;
 • je werkt makkelijk met computers en software zoals bijvoorbeeld Office en dergelijke;
 • je kunt goed overweg met de mail en telefoon;
 • je bezit over enige kennis van asbest en/ of bouw (pré). Maar dit is zeker geen must!

Ben jij deze omschrijving maar mis je de bijbehorende ervaring? Zie het dan als een uitdaging om ons ervan te overtuigen dat jij de kandidaat voor deze functie bent.

Dit vind je bij Tritium

Er is maar weinig wat we bij Tritium Advies niet onderzoeken. Omdat het zo in onze natuur zit, verrichten we ook regelmatig een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Na onze meest recente editie kunnen we zonder gewetensbezwaren het volgende noemen:

 • Onze medewerkers (het zijn er ongeveer 75) zijn zeer tevreden over de arbeidsvoorwaarden. Zaken als de mooie winstuitkering en de mogelijkheid tot flexibel werken vallen in de smaak.
 • Ze zijn blij dat de concentratie bureaucratie binnen de Tritium-kantoren nagenoeg onmeetbaar is.
 • De sfeer binnen ons bedrijf hangt er goed bij.
 • Onze collega’s roemen de teamgeest. ‘Eén team, één taak’ werd genoemd. Soms zijn we net de luchtmacht, al blijven we in ons werk meestal dichter bij de grond.
 • De projecten die we draaien, worden uitdagend genoemd. Dat zijn ze trouwens ook.
 • Tritium’ers waarderen de vrijheid die ze bij ons krijgen. De mogelijkheid om zelf in grote mate invulling te geven aan de functie, krijgt goede recensies.
 • Van de kansen die je bij Tritium krijgt, droomt elke spits. Als je ons vertrouwen waarmaakt, kun je doorgroeien tot projectleider.
 • De sportievere collega’s, zoals de mooiweerwielrenners, vinden het prettig dat ze op kantoor kunnen douchen. En wij vinden het prettig als ze op hun ultralichte tweewieler naar kantoor komen.
 • Onze mensen zijn ook laaiend enthousiast over onze vier B’s: de barbecues, borrels, bioscoopbezoeken en de buitenlandreizen die eens per twee jaar zijn.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die projectmedewerker asbest met ambitie en goede rapportage skills waar onze opdrachtgevers graag een blokje voor omrijden? Mail dan snel jouw cv en motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl en hopelijk zitten we snel samen aan de koffie!

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies? Neem dan contact op met Angelique Steevens via het nummer 088 44 02 900. Wil je ervaren hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer details

Mogelijke functies:
Projectmedewerker
Werkvoorbereider
Klantbeheerder

Standplaats
Breda, Nuenen en/of Rijkevoort

Gewenst aantal uren:
24-32 uur in de week

Dienstverband:
Vast

Werkvelden:
Asbest
Bouw

Administratief en secretarieel

Contactpersoon

Angelique Steevens

Angelique Steevens

HRM
Solliciteer direct
deze vacatureBekijk werken bij Tritium video
Read more
Vacature Deskundig Inventariseerder Asbest DIA

Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA)

Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA) »

Deskundig inventariseerder asbest (DIA)

Zou jij graag onderdeel zijn van een hecht team bij een betrokken werkgever? Dan ben je bij ons op de goede plek. Bij Tritium Advies zijn we experts in bodem-, milieu- en duurzaamheidsonderzoeken. In het team Asbest zoeken we momenteel een Deskundig Asbest Inventariseerder (DIA) die het team komt versterken. Ben jij de versterking die wij zoeken?

De functie alvast voor je samengevat

 • Je werkt in een gemoedelijke en platte organisatie waar we van aanpakken houden
 • Je voert met name inventarisaties uit in Brabant, Limburg, Zuid-Gelderland
 • Je draagt mooie asbestprojecten van offerte tot inventarisatie tot rapportage

Wat kun je bij ons verwachten?

Bij Tritium kom je terecht in een prettige, informele werksfeer met directe communicatie, een echte teamspirit en korte lijnen; eigenschappen waar zowel wij, als onze klanten enthousiast over zijn. Je zult met name aan het werk zijn in Brabant, Limburg en Zuid-Gelderland. Hier werk je aan projecten met multifunctionele gebouwen tot aan gehele woonwijken van woningbouwverenigingen.

Kortom: je stapt in een afwisselende functie waarbij je niet alleen nauw samenwerkt met je directe collega’s binnen team Asbest, maar schakelt zo nodig ook met andere kennisgebieden binnen onze organisatie zoals Bodem en Ruimtelijke Ordening.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Als DIA werk je in een compact en deskundig team. Jij zorgt met jouw asbest-expertise ervoor dat de asbestinventarisaties succesvol worden uitgevoerd en gerapporteerd.

We richten ons op specifieke typen asbestprojecten en werkzaamheden, die tóch een grote diversiteit met zich meebrengen. Het ene project is binnen enkele dagen achter de rug, het andere vergt meerdere maanden de tijd. Wat voor project je ook voor je kiezen krijgt, onze opdrachtgevers en je collega’s kunnen altijd rekenen op jouw grondige inventarisaties en een helder advies.

Wil je meer weten over de grote diversiteit aan opdrachtgevers waarvoor je aan de slag gaat? Kijk dan zeker ook naar de mooie asbestprojecten op onze nieuwspagina.

Wie wij zoeken

 • Je bent een aanpakker waar het team op kan rekenen
 • Je hebt ervaring in het inventariseren van asbestprojecten
 • Je hebt een relevante MBO-opleiding achter de rug
 • Je hebt het Ascert Persoonscertificaat DIA SC-560 op zak of bent bereid deze te halen
 • In je communicatie naar anderen ben je open, helder en correct
 • Je weet wat veilig werken met asbest inhoudt en handelt hiernaar
 • Affiniteit met thema’s als Chroom-6 en andere gevaarlijke bouwstoffen zijn een pré
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Wat we je bieden

 • Afhankelijk van je ervaring een mooi salaris van tussen de €2200 en €3450 (o.b.v. 40u p/wk)
 • Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling
 • Een professionele werkomgeving en goede werkuitrusting
 • Sterke teamgeest en een prettige, informele sfeer

Kom jij ons team versterken?

Ben jij die Deskundig Asbest Inventariseerder die wij zoeken? Mail dan snel jouw cv en motivatiebrief naar sollicitatie@tritium.nl of vul ons sollicitatieformulier in en wie weet zitten we binnenkort samen voor een kennismaking!

Nog meer weten over Tritium?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een algemene vraag over Tritium Advies? Neem dan contact met ons op via 088 44 02 900. Wil je een indruk krijgen hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers of bekijk onze bedrijfsfilm.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Meer details

Functiebenamingen
Projectleider Asbest
Deskundig inventariseerder asbest (DIA)

Gewenst aantal uren
32 – 40 uur in de week

Dienstverband
Vast

Werkvelden 
Asbestadvies
Asbestinventarisatie
Asbestonderzoek
Asbestsanering
Asbestanalyse

Contactpersoon

Angelique Steevens

Tel. 088 44 02 900

Solliciteer direct
Mail deze vacature
Onze Werken-bij film
Read more